Mikko Korhonen vaikuttui 2023 Ryder Cup -kentästä, muttei järjestelyistä: ”Meille kelpaa… mutta vähän on vielä tekemistä.” - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhonen vaikuttui 2023 Ryder Cup -kentästä, muttei järjestelyistä: ”Meille kelpaa… mutta vähän on vielä tekemistä.”

Kalle Samooja iski tulevalla Ryder Cup -kentällä holarin jo harjoituskierroksella.

Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkueiden välinen maineikas Ryder Cup -joukkuekilpailu pelataan syksyllä 2023 Rooman liepeillä Marco Simonen kentällä.

Tänä vuonna kenttä testataan ensimmäistä kertaa Euroopan kiertueen tason pelureiden käsittelyssä, kun siellä pelataan DS Automobiles Italian Open. Kenttä on remontoitu Ryder Cupia silmällä pitäen likipitäen kokonaan ja se on kaikille pelaajille uusi tuttavuus.

Kilpailussa on mukana neljä suomalaista: ET:n pistelistalla viimeviikkoisen kisan jälkeen parhaaksi suomalaiseksi noussut Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki.

Kulinaristiksi tunnustautuva Korhonen on aina viihtynyt hyvin Italian maaperällä, eikä vähiten maan vahva ruokakulttuurin ansiosta.

”Ruokapuoli täällä on kunnossa, luonnollisesti! Muuten on puitteissa ehkä vähän tekemistä vielä Ryder Cupia ajatellen. Mutta täällä tehdään omalla tavalla asiat ja kaikki ei aina ihan toimi. Meille tämä kelpaa tällä viikolla kuitenkin ihan hyvin”, Korhonen kertoi.

”Kenttä on kaikille uusi. Hyvältä se ensinäkemältä vaikutti, varsinkin griinialueet ovat loistavia ja haastavia”, hän jatkoi.

Kalle Samooja onnistui tekemään hole in onen kilpailun harjoituskierroksella tiistaina, kuten GoGolf uutisoi. Jos Samooja uusii temppunsa samalla reiällä kilpailussa, saa hän palkinnoksi yli 50 000 euron arvoisen luksusauton, mutta harjoituskierroksella tarjolla oli vain kunniaa.

Kilpailussa haetaan jo jalansijaa kiertueen finaalisarjan kisoja silmällä pitäen, sillä kuluvan viikon jälkeen ohjelmassa on enää viisi kilpailua ennen kolmen kisan mittaista finaalisarjaa. Sami Välimäkeä lukuun ottamatta kaikilla suomalaisilla on hyvät mahdollisuudet pelata itsensä rahakkaisiin finaaleihin onnistumalla edes kohtalaisesti jäljellä olevissa kisastarteissa.

Panoksia Italiassa on rahallisesti kolmen miljoonan euron verran ja ranking-pisteitäkin (4250) enemmän kuin kaksinkertainen määrä kiertueen peruskisoihin verrattuna.

Suomalaisten lähtöajat torstaina Suomen aikaa:

Mikko Korhonen 08.50
Kalle Samooja 9.10
Sami Välimäki 9.20
Tapio Pulkkanen 15.10

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje