11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

TaylorMade esitteli R11-raudat

TaylorMaden mallisarja täydentyi. Kuva TM

Alkuvuodesta uuden R11-puumailamalliston markkinoille tuonut TaylorMade on täydentänyt valikoimaansa samaa mallinimeä käyttävillä rautamailoilla. Raudat eivät erottaudu esteettisillä ominaisuuksillaan valkoisten R11-puumailojen tavoin, mutta TaylorMadella luotetaan niiden teknologiseen edistyksellisyyteen.

R11-raudat on suunniteltu keskitasonharrastajille, jotka haluavat mailojensa näyttävän tour-pelaajan välineiltä, tinkimättä niiden osumassa tarjoamasta anteeksiantavuudesta.

Mailoihin on sijoitettu ns. Precision Weight -liitin, joka sallii painopisteen asettamisen lavassa mahdollisimman tarkasti. Tämä ominaisuus on tuttu jo aiemmin tänä vuonna esitellyistä Tour Preferred -malliston raudoista.

R11-rautojen lavat on profiloitu erittäin ohuiksi, joka mahdollistaa osumassa pallon suuremman lähtönopeuden. TaylorMaden insinöörit ovat suunnitelleet mailanlavan pohjan ja yläreunan muotoilun yhteistyössä Sir Nick Faldon kanssa. Tavoitteena on ollut hyvän ulkonäön lisäksi mailan korkealuokkainen pelattavuus.

Suunnitteluryhmä on tehnyt kovasti töitä myös osuman äänen ja pienemmän värähtelyn puolesta. TaylorMadelta kerrotaan, että lyödessä R11-raudoilla kovimmatkin rangepallot tuntuvat osumassa tour-tason palloilta.

”Jos annoimme raudoillemme saman mallinimen kuin R11-draiverille, voitte olla varmoja, että se oli sen arvoista”, TaylorMaden varajohtaja Sean Toulon sanoi.

”Itse asiassa meillä oli aikamoiset paineet valmistaa näistä raudoista erityiset, sillä loimme R11-metallipuista parhaat golfvälineet mitä tässä maailmassa on koskaan nähty. R-11 raudat ovat näyttävimmät, edistyksellisimmät ja laajimmalle pelaajakunnalle sopivimmat rautamailat, jotka olemme ikinä valmistaneet.”

R11-rautamailoja on saatavana TaylorMaden jälleenmyyntipisteistä syyskuun alusta alkaen. Suositushinta kahdeksalle teräsvarrella varustetulle raudalle on 799 euroa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)