Jason Day asuu Ohiossa Westervillessä. Kuva: Nike Golf.
Välineet |
2.1.2017

Jason Day Niken talliin

Nike Golf vahvisti huhut maailmanlistan ykkösen siirtymisestä Swoosh-talliin.

Nike Golf ilmoitti parahiksi vuoden 2017 ensimmäisen PGA Tourin turnauksen, Havaijilla pelattavan Tournament of Championsin alla, että Jason Day pelaa jatkossa Niken varusteissa.

Mikään jymy paukku uutinen ei ole, sillä huhut Dayn ’kaappauksesta’ alkoivat levitä jo lokakuussa.

Golfvälinepuolelta vetäytynyt Nike ei siis tarjoa Daylle varsinaisia työkaluja, mutta vaatettaa miehen kiireestä kantapäähän. Day tiettävästi pelaa jatkossakin Taylor Maden mailoilla.

Taylor Maden omistaa yhä Nike kovin kilpailija Adidas, joka tosin on ilmoittanut, että Taylor Made myydään heti, kun sopiva ehdokas ilmaantuu. Jonkinlaisena arvovaltatappiona Dayn siirtymistä Niken leiriin voidaan silti pitää.

”Niken leiriin liittyminen on unelmien täyttymys. Brändi on synonyymi maailman parhaille urheilijoille. On kunnia saada olla mukana tiimissä ja tehdä yhteistyötä Niken kanssa nostaakseni sekä oman pelini että golfin lajina yhä korkeammalle tasolle”, Day lausui.

Australialainen voitti viime kaudella kolme kilpailua ja sijoittui PGA Tourin FedEx Cupissa kuudenneksi.

PGA Tourilla 10 kisaa urallaan voittanut Day, 28, piti viime vuoden lopulla pari kuukautta taukoa kilpagolfista kuntouttaakseen kipeytynyttä selkäänsä. Siitä huolimatta hän pitää visusti hallussaan maailmanlistan ykkössijaa.

 

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti