11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Taneli Lallukka viimeisen finaalipaikan voittaja

Kartano Golfin Taneli Lallukka tunsi parhaiten Hartolan Golfklubin kentän metkut ja pelasi itsensä Finnmatkat World Tourin kauden viimeisen osakilpailun, Cyprus Openin, voittajaksi ja samalla myös FWT finaaliin Teneriffalle. Tanelin tulos modifioituna pistebogina käydyssä kilpailussa oli 7 pistettä. Tasoituksella 13 pelaavan Tanelin bruttotuloskin oli komea, 83 lyöntiä.

Kakkoseksi jäi kaksi pistettä huonommalla tuloksella kotiseuran Aki Kurronen. Kolmas oli niinikään Hartolaa edustava Juha Rantanen neljällä pisteellä. Neljäs, ja viimeinen pluspisteiden puolelle selvinnyt pelaaja oli Hartolan Esko Immonen kolmella pisteellä.

Finnmatkat World Tourin finaalissa kiertueen voiton ratkaisevat siis seuraavat osakilpailujen voittajat:

Master Golf: Tapani Tiusanen Kultaranta Golf: Heikki Koski Vierumäki Golf: Antti-Jussi Lintunen Pickala Golf: Mika Mörsky Kytäjä Golf: Sami Kaunismäki Vuosaari Golf: Valde Terävä Tawast Golf: Jan Hautala Hartola Golf: Taneli Lallukka

Voittajille lähtee sähköpostitse kutsu finaaliin. Myös kaikki muut Finnmatkat World Tourilla pelanneet ja heidän läheisensä ovat tervetulleita finaalimatkalle! Lisätietoja matkasta löydätte klikkaamalla tästä »»

Onnittelut finaalipaikan voittaneille ja kiitos kaikille muille mukanaolleille pelaajille!

Tulokset, Hartola Golf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje