[11][17]
Tapahtumat

Rautiosta palomiesten golfmestari

Yleisen sarjan mitalistit Juha Aalto (vas.), Risto Rautio (kesk.) ja Hannu Övermark (oik.). Kuva: Hannu Kangastie

Palohenkilöstön mestaruuskilpailut pelattiin 10.-11.8.Tawast Golfissa. 80-luvulle juurensa juontavan kisan järjestelyvastuussa oli tällä kertaa Kanta-Hämeen pelastuslaitos.

Mestaruuden voitti Keski-Suomen pelastuslaitoksen Risto Rautio. Tasoituksella 0,8 pelaava Rautio kiersi Tawastin kentän kahdesti tuloksin 77-76. Hannu Övermark (82-74) hävisi Rautiolle kaksi lyöntiä. Juha Aalto (78-79) oli kolmas. Yli 55-vuotiaiden mestaruus meni ylivoimaisesti Kanta-Hämeen pelastuslaitokselta eläkkeellä olevalle Kari Anttoselle. Kotikentällään pelannut Anttonen (82-75) päihitti seniorisarjassa toiseksi tulleen Pekka Willmanin (87-82) 12 lyönnillä. Martti Sneck (86-84) sai pronssia.

Joukkuekilpailun ykköseksi pelasi Hämeenlinna. Helsinki ja Lappajärvi miehittivät seuraavat sijat.

Palohenkilöstön mestaruuskisoihin osallistui yhteensä 120 pelaajaa. Ensi vuoden mestaruudet ratkotaan Järviseudun Golfseuran kentällä Lappajärvellä.