11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Kansallinen golfpäivä 2.6. houkuttelee aloittelijoita kentälle

Myös kovatasoiset Suomessa pelattavat kilpailut houkuttelevat ihmisiä kentälle. Kuva vuoden 2009 Sk Challengesta, Vanajanlinnasta. (Kuva Antti Luukkonen)

Golfliiton hallintopäällikkö Outi Kunttu kertoo, että idea golfpäivästä on kehittynyt vähitellen. Kentiltäkin on tullut toiveita valtakunnallisesta päivästä, jolla saataisiin houkuteltua uusia innokkaita kokeilemaan lajia.

”Tänä vuonna päätimme toteuttaa kansallisen Golfpäivän. Mukana on jo 50 kenttää ja uusia ilmoittautuu koko ajan. Kentät saavat itse järjestää ohjelmaa haluamallaan tavalla. Peruslähtökohta on kuitenkin se, että tapahtuma ja mahdollinen lajiin tutustuminen ovat ilmaisia”, Kunttu kertoo.

Golfliitto on lähettänyt jokaiselle mukana olevalle kentälle arvontapalkinnoiksi uutta greencard-dvd:tä. Lisäksi uusien lajiin tutustujien nimet kerätään, jotta liitto voi olla heihin myöhemmin yhteyttä ja kertoa enemmän golfista.

Talin tutustumistunneille mahtuu vielä

Suomen vanhimmalla kentällä, Helsingin Golfklubin Talin kentällä tarjotaan helatorstaina ilmainen tutustumistunti 160 vasta-alkajalle. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole greencardia tai joilla on vain vähän kokemusta golfista. Kukin tunti kestää noin 50 min kerrallaan, opettajina toimivat ammattilaiset. Omia välineitä ei tarvita.

Opetus tapahtuu 10 hengen pienryhmissä, joka tasatunti aloittaa neljä ryhmää. Talin caddiemaster Tiiu Vareilus kertoo, että tiistai-iltapäivänä 160 paikasta on täytetty noin kolmasosa. Mukaan mahtuu siis vielä monta innokasta!

Alla olevasta linkistä löydät tapahtumassa mukana olevat kentät.

Kansallisen Golfpäivän kentät

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)