Ozo Golf Club

Ozo Golf Club on ensimmäinen 18 reiän golfkenttä Latviassa. Ozo Golf Club on yksi teknisesti moderneimmista kentistä Pohjois-Euroopassa, sillä se on varustettu hyvillä kastelulaitteilla (Rain Bird) sekä laadukkaalla huoltotekniikalla (John Deere).

Kenttä tarjoaa 18 reikää, joiden yhteispituus ammattilaisten avauslyöntipaikoilta on 6400 m. Se yllättää monipuolisuudella, sillä kentän arkkitehti Rob Svedberg osasi idean toteuttamisessa käyttää sekä kotipaikkansa Denverin (USA) vuorisia korkeusvaihteluja että soveltaa laajan Ķīšezers-järven rantoja, sekä muodostaa 16 tekolampea ja 50 hiekkabunkkeria.

Kerhotalon eteen on tehty mukava harjoituskenttä, pelaajien käytössä on lyhyiden lyöntien harjoituspaikka (chipping green) ja rakenteeltaan mäkinen puttauksen harjoituskenttä (putting green). Aloittelijoilla on mahdollisuus käyttää ohjaajan palveluita sekä yritysten järjestää juhlatapahtumia. "Aura" ravintolaa suosivat sekä golfpelaajat että ruoanlaiton salaisuuksien tuntijat. Kerho on tehty osittain yksityisen periaatteen mukaisesti, jossa jokaisella pelaajalla on mahdollisuus käyttää kenttää, mutta kerhon infrastruktuurin edut (sauna, uima-allas, laukkuvarasto) saavat ainoastaan kerhon jäsenet.

Vuonna 2002 Ozo Golf Clubin kokonaisuus todettiin maan parhaimmaksi maisema-arkkitehtuurin projektiksi. Vuonna 2004 Ozo Golf Club oli niiden 365 maailman golfkenttien joukossa, joilla The New York Times sanomalehden golf toimittaja Robert Sidorsky suosittelee käydä ja on sisällyttänyt sen kirjaansa Maailman golfkentät, 365 päivää (kustantamo Abrams, Harry N Inc.).
Vuonna 2005 tämä urheilukeskus sai Latvian kansallisurheilukeskuksen statuksen ja valittiin golf maajoukkueen viralliseksi koulutus- ja harjoittelukeskukseksi. Ozo Golf Club kentällä pidetään laajamittaiset Latvian golfkisat, mutta Pohjois-Euroopassa laajan suosion on saanut ammattilaisten kisat ”Hansabanka Baltic Open”, joka järjestetään yhteistyössä Baltian johtavan pankin ”Hansabanka” kanssa.

Taksipalveluita käyttäen Riian lentokentältä matka Ozo Golf Clubille kestää 30 minuuttia, Riian keskustasta - 15 minuuttia.
Odotamme vierailuanne!

clubone