Estonian Golf & Country Club

Viron golfin ehdoton helmi, Estonian Golf & CC tarjoaa golfarille 27 toinen toistaan upeampaa reikää, vaihtelevassa, merellisessä maastossa.

18-reikäinen Sea Course on EGCC:n pääkenttä ja monien isojen kilpailujenkin tunnettu isäntä. Sea Course kulkee nimensä mukaisesti muutaman väylän osalta meren läheisyydessä, osa kentästä puolestaan vaihtelevassa metsämaisemassa.

Tilaa kentällä on pääasiassa mukavasti ja draiveria saa ulkoiluttaa huoletta. Reikien profiilit ovat vaihtelevia ja siinä piileekin kentän tenho ja haaste: kahta saman tyyppistä väylää ei juuri peräkkäin tule, vaan kaikkia bägin tuotteita ja pelaajan taitoja joutuu - tai pikemminkin saa – käyttää reiältä toiselle siirryttäessä.

Yhdeksän reikäinen Stone Course on suunniteltu klubin edustalle metkaan hiekkapohjaiseen kangasmaisemaan. Kenttä on Sea Coursea tasaisempi ja väylät lyhyempiä. Älä kuitenkaan luule, että lyhyys tekee kentästä helpon. Haastetta löytyy väylien kapeuden ja greenien viekkauden vuoksi riittävästi. Stone on kentistä se links-henkisempi ja mahtava lisä Sea Coursen tunnelmaan.

EGCC:n tyylikäs klubitalo pitää huolen golfarin hyvinvoinnista ennen ja jälkeen kierroksen. Ravintolan ikkunoista ja isolta terassilta avautuu upea näkymä merelle ja golfkentille. Siellä viihtyy helposti pidempäänkin, maukkaista antimista nauttien.

clubone