16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

LORENA OCHOA: Opettele varmaksi puttaajaksi

Jalat lukittuina

Teksti: Lorena Ochoa with Topsy Siderowf Kuva: Darren Carroll Kuvitukset: Jason Lee Lorena Ochoa lukee puttilinjaa Kun pelaan golfia, kyse on minulle birdien tekemisestä. Ja se tarkoittaa puttien upottamista. Olen tehnyt paljon töitä puttini kanssa tänä vuonna. Olen harjoitellut kotona opettajani Rafael Alarconin kanssa ja kiertueellakin aina kun on mahdollista. Nyt olenkin paljon itsevarmempi puttaaja paineen alla. Alla olevat harjoitukset ovat loistavia. Ne opettavat, että en saa liikkua tai kurkkia – kaksi virhettä, jotka usein pahenevat tiukassa paikassa. Harjoittelen myös rutiineissa pysymistä, silloin kun edessä on tärkeä putti, jotta voin keskittyä vain pallon upottamiseen. Aloita näillä harjoitteilla ja opi puttaamaan paremmin paineen alla.

1. P&#228,&#228, paikallaan

Pää paikallaanJotta putteri pysyy liikkeen aikana linjallaan, sinun täytyy pitää pääsi paikallaan. Opettajani Rafal pitelee päätäni, kun svingaan käsilläni vapaasti putterin taakse ja eteen. Kun olen osunut pallon, katson edelleen pallon paikkaa ja lasken kahteen. Se tuntuu ikuisuudelta, mutta paikallaan pysyvä pää on minulle ehdottaman tärkeää.

2. Silm&#228,t kiinni

Silmät kiinniKun olen varmistanut putin linjan ja kovuuden, Rafael peittää kädellään silmäni niin, etten näe palloa. Tämä auttaa minua todella tuntemaan käsieni liikkeen: mitä rauhallisemmin ne liikkuvat, sitä vakaammin puttaan. Lisäksi, tämä on hyvä harjoitus pituuskontrollin opettelemiseen. Voit tehdä sen itsekin sulkemalla silmäsi, juuri ennen kuin lyöt palloa.

3. Jalat lukittuina

Tämä harjoite auttaa minua pitämään alavartalon paikallaan lyönnin ajan. Otan normaalin stanssin, ja laitan sitten kumipallon polvieni väliin. Puristan palloa hieman, jotta se pysyy paikoillaan ja asentoni on vakaa. Puttaaminen tällä tavoin auttaa minua löytämään tasapainon tunteen, joka on vakaan lyönnin edellytys. #Digest#

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje