25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Oma peli

Vastaa kyselyyn: onko tuulettaminen golfkentällä ok? Miten itse tuuletat, kun onnistut?

Rory McIlroy ei tunteitaan ja tuuletuksiaan pidätellyt, kun bunkkerilyönti Mastersin päätösreiällä upposi reikään. Kuva Getty Images

Osallistu golfkentällä tuulettamista koskevaan lukijakyselyymme.

Kun golfkentällä onnistuu jossain täysin odottamattomassa, tulee tuuletus kuin itsestään. Pidäkkeettömästi ja alkuvoimaisesti, sen kummempia miettimättä.

Niin kävi Rory McIlroylle, kun hän upotti bunkkerilyöntinsä huhtikuussa pelatun Mastersin viimeisellä reiällä pelattuaan mahtavan, 64 lyönnin päätöskierroksen. McIlroy oli kilpailussa lopulta toinen. Kierroksensa jälkeen hän sanoin tienneensä, että voittoon asti suoritus ei tule riittämään, mutta onnistumisen hetki oli niin hieno, että se peittosi kaikki muut onnen tunteet golfkentällä. Ja McIlroy antoi sen näkyä.

Golf on toisinaan mielletty lajiksi, jossa on hillitty etiketti ja jossa asialliset tuuletukset ovat ok, mutta räväkämpään juhlintaan suhtaudutaan penseämmin. Mutta onko todella näin vai joutaako tuo käsitys jo historian hautausmaalle?

Ota kantaa ja vastaa alla olevaan kyselyymme. Onko tuulettaminen golfkentällä ylipäätään ok? Miten sinä tuuletat, kun onnistut? Tuulettamisen taitoon paneudutaan kesäkuun Golflehdessä, jossa myös kyselymme tulokset julkaistaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje