Matkailu |
22.1.2017

Lähde Golfpisteen lukijamatkalle Barcelonaan!

Lumine on erinomainen paikka karistaa talven loputkin rippeet kevään tieltä.

Nyt Sinulla on loistava tilaisuus lähteä maaliskuun jälkipuolella testaamaan Luminen hienoja kenttiä Barcelonaan.

Luminen golfkeskuksessa on kaksi 18-reikäistä ja yksi 9-reikänen kenttä, joista kaksi on entisen maailmanlistan ykkösen Greg Normanin suunnittelemia. Luminen laadukkaat Lakes- ja Hills-kentät ovat isännöineet useana vuonna myös Euroopan kiertueen karsintoja.

Lähtö Helsingistä Barcelonaan 14.3. klo 20.20, paluulento Helsinkiin Barcelonasta 21.3. klo 14.40. Lentoyhtiönä toimii Norwegian.

Matkan aikana pelataan Golfpiste.com Golfkesä 2016 -kiertueen finaali, johon on kutsuttu syyskuussa pelatun ShootOut-välierän voittajat. Kisaan voivat kuitenkin osallistua kaikki halukkaat, Golfpoint on luvannut sponsoroida upeilla palkinnoilla… Lisäksi on luvassa yllätyskilpailuja, arvontoja ja muuta mukavaa.

Matkan hinta on 949 euroa sisältäen neljä päivägreenfeetä sekä majoituksen upeassa TRYP Costa Dorada Port Cambrils -hotellissa joka sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä kentistä. Hinta sisältää myös kuljetukset.

Seudulla riittää golfin ohella sopivasti ajanviettomahdollisuuksia. Saloun ja Tarragonan ostoskeskuksesta löytyy kattavat shoppailumahdollisuudet.

Jalkapallon ystäville tiedoksi, että FC Barcelona kohtaa Valencian matkan aikana. Järjestämme halukkaille mahdollisuuden seurata huippufutista paikan päällä, Camp Noun legendaarisella stadionilla.

Vastuullisena matkan järjestäjänä toimii Golfpoint Oy. Lisätietoja matkasta antaa Erja Salonaho, erja@golfpoint.fi, p. 050 467 4444.

Lisää tietoa matkasta tästä linkistä.

Teksti: Golfpiste

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti