Ursula Wikström virheettömällä kierroksella hurjaan nousuun - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikström virheettömällä kierroksella hurjaan nousuun

Ursula Wikström käytti torstain kierrokseen 67 lyöntiä. Kuva: Tristan Jones/LET

Viime kauden pistetilaston paras suomalainen Tiia Koivisto saa jännittää pitkälle päivään jatkopaikkansa puolesta.

Ursula Wikstöm (-5) syttyi erinomaiseen suoritukseen Etelä-Afrikan Johannesburgissa meneillään olevassa Ladies European Tourin kilpailussa. Hän pelasi Joburg Ladies Openin toisella kierroksella tuloksen 67, ja on kiivennyt tässä vaiheessa jaetulle neljännelle tilalle.

Avauspäivän jälkeen 50:ntenä olleen Wikströmin kuusi alle -tulos perustui kaikin puolin tasapainoiseen ja vakuuttavaan esitykseen: hän tehtaili bogittomalla kierroksellaan kuusi birdieä, kolme Modderfontein Golf Clubin kentän kummallakin puoliskolla.

”Bogittomat kierrokset on harvinaista herkkua mulle. Putteri toimi hyvin tänään, ja missit tuli aina oikeisiin paikkoihin. Helppoa peliä vaihteeksi”, Wikström kertoi.

Vantaalainen on kolme lyöntiä kärkeen noussutta Tanskan Nicole Broch Estrupia (-8) perässä. He ovat myös vastanneet päivän toistaiseksi kahdesta kovimmasta kierrostuloksesta.

Vasta kierroksensa aloittanut Sanna Nuutinen jakaa 23. sijaa tilanteessa yksi alle. Toisen kierroksen loppuun pelanneista Noora Komulainen löysi torstaina paremman vaihteen, ja nousi tuloksellaan 72 tilanteeseen +3. Se pitää hänet ennustetun karsintarajan alapuolella, mutta asetelmat voivat päivän edetessä muuttua.

Viime kauden pistelistan parhaalla suomalaisella Tiia Koivistolla oli sen sijaan vaisumpi päivä. Tulos 78 pudotti hänet kokonaistilanteeseen +4, ja pääsy jatkokierroksille on tiukemmassa. Emily Penttilä on kierroksensa alkupuolella tilanteessa kaksi yli parin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje