20.–27.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Kilpagolf - Masters

The Masters nähdään yksinoikeudella Ruudussa

Kisan voi tänä vuonna katsoa joko suomen tai englannin kielellä selostettuna.

The Masters pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta marraskuun puolivälissä, mutta kilpailun lähetysoikeuksista vastaa Suomessa viime vuosien tapaan Ruutu.fi.

Nelipäiväinen kilpailu näytetään kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä 12.–15. marraskuuta. Kilpailun voi katsoa kertamaksullisena tapahtumana eli niin sanotusti Pay-Per-View.

Kilpailu ei sisälly Ruutu.fi-kuukausipaketteihin. Suorien lähetysten lisäksi ostajilla on katseluoikeus turnausten tallenteisiin 14 vuorokauden ajan.

Kisan selostuksesta vastaa Antti Vaalas. Asiantuntijoina toimivat Antti Ahokas ja Timo Karvinen. Lähetykset ovat Ruudussa tarjolla myös alkuperäisellä, englanninkielisellä selostuksella.

The Masters pelataan kuuluisalla Augusta Nationalin kentällä. Viime vuonna turnaus päättyi yllätykseen, kun Tiger Woods nousi voittoon viidennen kerran, 14 vuoden tauon jälkeen. Woods on tänäkin vuonna yksi ennakkosuosikeista. Tänä vuonna The Mastersissa ei pelata leikkimielistä Par 3 -kilpailua, joka on perinteisesti startannut turnauksen.

The Mastersin katseluoikeuden voi ostaa Ruudusta 24,95 euron hintaan osoitteesta: www.ruutu.fi/ohjelmat/golf

Suorien lähetysten aikataulu Ruudussa:
Torstai 12.11. klo 20.00
Perjantai 13.11. klo 20.00
Lauantai 14.11. klo 20.00
Sunnuntai 15.11 klo 17.00

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)