Suomalaiset lupaavista asemista Swiss Ladies Openin päätöspäivään - Golfpiste.com

6.12.–13.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista

6.12.–13.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Suomalaiset lupaavista asemista Swiss Ladies Openin päätöspäivään

Karina Kukkonen pelaa hienoa turnausta Sveitsissä. Kuva: Tristan Jones/LET

Karina Kukkonen pysyttelee tiukasti turnauksen top 10:ssä.

Karina Kukkonen jatkoi hyviä otteitaan Zugin seudulla Sveitsissä meneillään olevassa Ladies European Tourin kilpailussa. Kukkonen ehti pelata Swiss Ladies Openin toista kierrosta 15 reikää yksi alle -tahdissa, kunnes pimeys keskeytti päivän pelitapahtumat.

Kokonaistilanteessa -6 oleva Kukkonen ei ollut perjantaina aivan ensimmäisen päivän kaltaisessa liidossa. Oululaiselle on kirjattu 15 reiän aikana kolme birdieä ja kaksi bogia, kun hän jatkaa kierrostaan lauantaina kello 9.30 paikallista aikaa.

”Tänään vähän haparoin alussa, vaikka tuloksissa se ei näkynyt. Viidennen väylän lähestymisestä lähtien oli hyvää peliä ja loppuun tuli vielä monta lyhyttä birdie-paikkaa, joita en nyt sitten saanut reikään”, Kukkonen sanoi.

Viivästyksen taustalla oli aamupäivällä lyhyen hetken kestänyt ukonilma, minkä takia kenttää pidettiin 45 minuuttia tyhjänä.

”Kun peli sujuu täällä muutenkin todella hitaasti, niin ei sitten ehditty ihan loppuun asti pelata kierrosta”, hän harmitteli.

Yhdeksättä sijaa jakava Kukkonen kärkkyy turnauksen johtoon siirtynyttä Englannin Liz Youngia (-9) kolme lyöntiä perässä. Toista sijaa jakaviin – muun muassa Ruotsin Linn Grant – neljään pelaajaan eroa on lyönnin verran vähemmän.

Suomalaisten kokonaispanos on erinomainen, sillä peräti viisi ”sinivalkoista” on kuuden lyönnin sisällä kärjestä. Ursula Wikström (-5) on 11:ntenä ja Linda Osala sekä Tiia Koivisto (-4) jaetulla 15. sijalla. Noora Komulainen (-3) on edellisiä kaksi pykälää alempana.

Swiss Ladies Open on palkintoarvoltaan 200 000 euron turnaus. Tästä voittajan osuus on arviolta 30 000 euroa. Sveitsin turnauksen vuosi sitten voittanut Thaimaan Atthaya Thitikul pelaa tätä nykyä LPGA-kiertueella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)