23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Sää sotkee aikatauluja PGA Championshipissä

Rankkasateet tekivät lauantai-iltana Baltusrolin kentästä pelikelvottoman. Kuva Getty Images

Jimmy Walker ja Robert Streb säilyttivät lauantaina johtoasemansa pelaamatta reikääkään.

Baltusrolissa pelattava kauden viimeinen miesten major-turnaus PGA Championship on joutunut pahasti säiden armoille. Peli jouduttiin lauantaina keskeyttämään jo kello 14:15 paikallista aikaa ukkosmyrskyn lähestyessä. Illemmalla Baltusrolin kenttä joutui jälleen rankkojen sateiden piiskaamaksi, eikä peliä päästy enää jatkamaan.

Jatkoon päässeistä 86 pelaajasta vain 37 ehti pelata aamupäivän aikana kierroksena loppuun. Viisi kärkiparia eivät päässeet edes aloittamaan omaa kierrostaan.

Sääennuste Yhdysvaltain itärannikolle on huono myös sunnuntaille ja maanantaille, ja tällä hetkellä näyttää väistämättömältä, että kilpailu venyy maanantaille, heikoimmassa tapauksessa jopa tiistaille.

Lyhyeksi jääneen lauantain kisapäivän nousijoita olivat 65 (-5) lyönnin kierrokset pelanneet Kevin Kisner ja Padraig Harrington. Kisner on täydet kolme kierrosta pelanneista ykkönen tuloksessa -5. Kierroksen vähemmän pelanneet Jimmy Walker ja Robert Streb ovat hänestä neljän lyönnin päässä tuloksessa 9 alle parin. Harrington nousi bogittomalla kierroksellaan yli 50 sijaa ja jakaa 10. tilaa.

Päivän epäonnisin pelaaja oli Australian Marc Leishman, joka ehti pelata 17 täyttä reikää ja pääsi viimeisellä reiälläkin alle neljän metrin päähän reiästä ennen kuin pelin keskeyttänyt ukkossummeri soi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje