11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Kilpagolf - Major

Scottie Scheffler törttöili onnettomuuspaikalla pahasti: seurauksena putkareissu ja liuta syytteitä

Getty Images

Käsiraudoissa putkaan viety Scheffler on vapautettu, mutta on epäselvää, ehtiikö hän ajoissa toisen kierroksen alkuun.

PGA Championshipin toisen kierroksen alku on viivästynyt kuolemantapauksen johdosta. Tietä ylittänyt jalankulkija kuoli, kun kisapaikalle matkalla ollut linja-auto ajoi hänen ylitseen.

Poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla. Kisapaikalle matkalla ollut maailmanlistan ykköspelaaja Scottie Scheffler kuitenkin viis veisasi poliisin liikenteenohjauksesta ja jätti pysähtymättä poliisin kehotuksesta huolimatta. Samalla yksi poliisi raahautui lyhyen matkaa auton mukana saaden vähäisiä vammoja.

Poliisi otti Schefflerin kiinni ja istuttu tylysti poliisiauton takapenkille käsiraudoissa.

Scheffler yritti tiettävästi pyytää ESPN:n kameramiehiä vakuuttamaan poliisit siitä, kuka hän on ja miksi hänellä on kiire kisapaikalle. Poliisit eivät olleet miestä tunnistaneet, eikä aneluilla ollut tehoa.

”Hän menee nyt putkaan, etkä sinä voi tehdä sille asialle mitään”, poliisi sanoo videolla, joka on nähtävissä yllä.

Golf Digestin mukaan Scheffleriä odottavat syytteet ainakin virkavallan vastustamisesta ja liikenteen vaarantamisesta sekä poliisin ohjeiden noudattamatta jättämisestä, mutta hänet on jo vapautettu.

Kisajärjestäjät eivät tiettävästi ole asiaa kommentoineet, mutta toisen kierroksen alkua on siirretty tunnilla ja 20 minuutilla. Alkuperäisen aikataulun mukaan Schefflerin oli määrä aloittaa toinen kierros kello 8.48 paikallista eli kello 15.48 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (7 kpl)