Stricker ja Price valittiin Presidents Cupin kapteeneiksi - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Presidents Cup

Stricker ja Price valittiin Presidents Cupin kapteeneiksi

Steve Stricker debytoi ensi vuonna haasteottelun kapteenina, Nick Pricelle tehtävä on tuttu jo kahdesta edellisestä Cupista.

Steve Stricker ja Nick Price on nimitetty 2017 Presidents Cup -joukkueiden kapteenin tehtäviin. Stricker luotsaa USA:n yhdistelmää ja Price puolestaan kansainvälistä joukkuetta. Joka toinen vuosi pelattava haasteottelu käydään ensi vuoden syksyllä New Jerseyssä.

Yhdysvallat on hallinnut Presidents Cupia vuosien varrella. 11 pelatusta turnauksesta se on hävinnyt vain yhden, ja yksi kohtaaminen on päättynyt tasan. USA:lla on tällä hetkellä takanaan kuuden turnauksen voittoputki.

PGA Tourilla 12 voittoa saavuttanut Stricker, 49, on pelannut viidessä edellisessä Presidents Cupissa. Tuleva kapteenin ”virka” on hänelle ensimmäinen 12-miehisin joukkuein kilpailtavassa haasteottelussa.

”Olen valtavan ylpeä valinnastani USA:n joukkueen kapteeniksi Presidents Cupiin. Odotan turnausta innolla, sillä Liberty National on yksi suosikkikentistäni”, Stricker sanoi.

”Presidents Cup on aina merkinnyt minulle paljon.”

Team Internatioal turvautui jälleen NIck Pricen kokemukseen. Kuva: Getty Images

Team International turvautui jälleen Nick Pricen kokemukseen. Kuva: Getty Images

Price, 59, on toiminut ennestään kaksi kertaa kansainvälisen joukkueen kapteenina, pelaajana zimbabwelainen on ollut mukana Strickerin tavoin viidesti. Ensiesiintymisensä Presidents Cupissa hän teki vuonna 1994, jolloin kilpailu pelattiin myös ensimmäisen kerran.

Price on voittanut urallaan 22 turnausta pääkiertueilla (PGA Tour ja ET), sokerina pohjalla on kolme ykköstilaa majoreissa. Hänen menestyksekkäimmät pelivuotensa osuivat 90-luvun alkupuolelle, jolloin hän voitti 2/3 turnauksistaan.

”On hieno kunnia saada toimia jälleen kansainvälisen joukkueen kapteenina. Uskon, että saamme liikkeelle kovan joukkueen, ja pääsemme yrittämään voittoa viimevuotisen niukan tappion jälkeen.”

”Steve (Stricker) on mainio valinta USA:n kapteeniksi. Hän on aina ollut sitkeä kilpailija, ja monen kanssapelaajan suuresti kunnioittama persoona. Kovan vastuksen hän tulee tarjoamaan myös New Jerseyssä.”

Presidents Cup pelataan Liberty National Golf Clubilla 28.9.–1.10.2017.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje