Nuutinen kiipesi kärkikahinoihin – ”Lyönnit alkoivat napsua kivasti lapaan” - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nuutinen kiipesi kärkikahinoihin – ”Lyönnit alkoivat napsua kivasti lapaan”

Kierroksen loppu jätti huipputuloksessa kiinni olleelle Sanna Nuutiselle nälkää sunnuntaille. Kuva: Tristan Jones/LET

Lopun virheet pudottivat Ursula Wikströmin kymmenen joukosta Italian avoimissa.

Sanna Nuutinen (-3) oli päivän parhaimmistoa Torinon seudulla meneillään olevan Ladies European Tourin kilpailun toisella kierroksella. Tulos 69 oli yksi lauantain harvoista kuutosilla alkavista tuloksista ja se nosti hänet jaetulle seitsemännelle sijalle.

Nuutisen päivään mahtui tapahtumia, sillä reikätuloksista yli puolet oli muita kuin pareja. Hän oli kierrostaan kolmen reiän jälkeen kaksi alle, joka oli myös etuysin tulos.

Toinen kenttäpuolisko alkoi vahvasti hänen tehtyä reikien 10–14 (kentän 1–5) jaksossa neljä birdieä. Nuutinen hivuttautui tässä vaiheessa aivan kärjen tuntumaan, mutta teki jatkossa vielä yhden bogin ja tuplabogin.

”Tänään alkoi napsumaan lyönnit kivasti lapaan ja putit upposivat. Eilen jäi hampaankoloon, kun oli koko päivän hyvää tekemistä, mutta ei saanut tulosta. Tänään oli jo huippukierroksen ainekset, mutta tahmea lopetus jätti sopivasti nälkää huomiseksi”, Nuutinen sanoi.

Nuutinen on Ladies Italian Openin johtopaikalla jatkavaa ranskalaisamatööri Lucie Malchirandia (-7) neljä lyöntiä perässä.

Avauspäivän jälkeen seitsemättä sijaa jakanut Ursula Wikström (-2) näytti jo pitävän asemansa top 10:ssä, mutta kierros Golf Club Margaran kentällä päättyi kahteen bogiin. Tuloksen 73 pelannut Wikström jatkaa päätöskierrokselle jaetulta 15. sijalta, muun muassa päivän toiseksi parhaan suomalaistuloksen pelanneen Tiia Koiviston kanssa.

Suomalaisista päätöskierrokselle ylsivät myös sijaa 33 jakavat Krista Bakker ja Elina Nummenpää (+1). Karina Kukkonen käytti toiseen kierrokseensa 80 lyöntiä, ja jatkopaikka pakeni neljän lyönnin päähän.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje