27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Minea Blomqvistilla vaikeuksia putin kanssa kisan alla

Naisten kauden viimeinen Ladies European Tour kilpailu on alkamassa. Suomalaisnelikko tuntuu olevan hyvässä vireessä ja ainakin valmentaja Timo Rauhalan mielestä kaikilla on hyvä sauma menestyä. Kilpailun suurimmat suosikit tulevat LPGA Tourin puolelta, joita varsinkin Minni Blomqvist kehuu vuolaasti. ”Jos LPGA Tourilla on 50:s, sillä taistelee hyvin voitosta European Tourin puolella”, Minni vertaili kiertueiden tasoeroa. Blomqvistin caddie Tommi Ruissalo oli hyvin pitkälti samoilla linjoilla; ”On se vain sillä tavalla, että LET:in keskikasti on aika keskinkertaista. LPGA:lla päivittäinen tekeminen on paljon ammattimaisempaa ja täällä nimet, jotka voivat menestyä ovat jo etukäteen tiedossa”, Tommi kertoi Pro-Am -päivänä. Minea Blomqvist pelasi Pro-Amin samoin kuin Kaisa Ruuttila ja Ursula Wikström. Kierros oli Minnin osalta järjettömän hidas ja viimeiset putit putattiin hämärän laskeuduttua. Aikaa palautumiseen ei jää paljon, sillä espoolainen lähtee ensimmäiselle kierrokselle paikallista aikaa jo kello 7.30 (5.30 Suomi). Katso videolla Minnin lyöntejä ennen kisaa ja tunnelmia ennen kauden viimeistä koetosta. Facebookissa videosta tykkäävien kesken Igor Design on lahjoittanut puuputterin pukin konttiin! Matkaan lähtee myös Minnin pelipallo nimmarilla, jotta mailaa voi fiilistellä asiallisella pallolla. Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)

  Miikka says:

  Terve! En tiedä onko muilla ongelmia videon näkymisen kanssa. Ne ihan ensimmäiset videot Australiasta toimivat hyvin mutta nykyisissä ei kyllä tule kuvaa ja ääntä millään samaan aikaan. Välillä ei kuvaa tule ollenkaan. Ja kaikki esim. You Tuben yms toimivat koneella mainiosti. Jossain mättää!

  Nikke says:

  Moi, Parilta muultakin olemme kuulleet samaa. YouTube-videot eivät ole tuottaneet käsittääkseni kenellekään ongelmia, mutta Vimeon kautta on tullut joitain yhteydenottoja. Meillä täällä ja käsittääkseni suurimmalla osalla videot pitäisi toimia ihan virheettömästi? Laittaisimme videot YouTubeen, mutta lataamisen kanssa Tubeen on ollut suuria ongelmia, emmekä ole saaneet videoita läpi. Naisten kisan pressikeskuksessa tuntuu olevan ihan asiallinen netti, joten voisimme tämän aamun videon koettaa YouTuben kautta. Toivottavasti ongelma ei ole ollut kovin laaja, sekä pahoittelumme ettei videot ole kaikilla näkyneet – ei hajuakaan miksi.

  Hj says:

  Tein äsken vähän testiä. Gp:n sivujen kautta en saanut clippiä näkyviin Explorerilla. Firefox toimii ainakin mun koneella. Onhan nettiyhteys tarpeeksi sähäkkä? Vimeo näyttää clipit parempilaatuisina kuin Youtube eli vie aika paljon kaistaa. Jos nettiyhteys tökkii, niin kuva ja ääni ei oikein kohtaa. Kokeile katsoa clippi suoraan Vimeosta http://vimeo.com/33611423. Tuolla näkyy ainakin mulla virheettömästi.