27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Mikkola paineli kärkeen Peuramaalla

Ossi Mikkola saa tutkia tarkasti puttilinjansa myös lauantaina, mikäli aikoo pitää lähimmät uhkaajansa takanaan. Kuva: Juha Hakulinen

Peuramaan Finnish Tour –kilpailusta on muodostumassa tasainen loppuhuipennus, kun kaikkiaan kymmenen pelaajaa mahtuu kolmen lyönnin sisälle kärjestä ennen päätöskierrosta.

Johtopaikalle siirtyi Ossi Mikkola (+1), joka löi toisella kierroksella tuloksen 74. Kolmikko Oliver Lindell, Olli Järvi ja Peter Erofejeff jahtaa Nurmijärven Golfklubia edustavaa Mikkolaa lyönnin päässä.

”Ylläri oli, että olen kärjessä. Katselin tuloksia ja ajattelin, että tipun pari sijaa alaspäin. Mutta hyvä näin”, Mikkola sanoi.
”Oli vähän tahmea alkukierros. Tein pari bogia siihen, kun ensin löin veteen par 5:lla ja heti seuraavalla reiällä otin kolme puttia. Eli pari yli ja sen jälkeen aikalailla par-peliä pelailin, yksi birdie sinne tuli ja viimeiselle bogi.”

Lindell sekä kuudetta sijaa jakavat Teemu Toivonen ja Tuomas Nukari vastasivat perjantain kovimmasta kierrostuloksesta, 71 lyöntiä.

Naisten kisan johdossa jatkaa Jenna Mäihäniemi (+2), jonka etumatkaa Matilda Castrén (+5) pystyi kaventamaan yhdellä lyönnillä.

”Puttasin ensimmäisenä päivänä paljon paremmin. Tänään ei mennyt birdiet sisään niin hyvin kuin eilen. Missasin myös pari upotettavaa puttia, ja 12. reiän tuplabogi tuli kolmen putin jälkeen”, Mäihäniemi sanoi.

”Huomenna en mieti tulosta, vaan annan mennä vaan.”

Kolmantena oleva Petra Salko (+7) pelasi toisella kierroksella tuloksen 74, mikä oli myös päivän paras noteeraus. Ellinoora Moisio (+8) on neljäntenä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje