16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Hook Openia johtava Juuso Kahlos: ”Kärkiryhmässä viimeisenä päivänä pelaaminen on golfin kerma, siitä pitää ottaa kaikki ilo irti”

Kärkiryhmä on Juuso Kahlokselle mieluisa paikka lähteä päätöspäivään. Kuva: Juha Hakulinen

June Weckman on ottanut naisten sarjassa ylivoimaisen johdon.

Kovatasoisena jatkuneen Hook Openin kärkipaikalla on kahden päivän pelipäivän jälkeen Pickala Golf Clubin Juuso Kahlos. Keskiviikkona Golf Pirkkalan kentän 68 lyönnillä kiertänyt Kahlos on yhteistuloksessa -9.

Avauspäivän tapaan vain yhden bogin kierroksellaan tehneen Kahloksen peli on todella hyvässä iskussa, eikä mies epäröi sanoa sitä ääneen.

”Eilinen oli napsun verran parempi, mutta tänäänkin oli perushyvä päivä. Tuntuu, että asiat ovat alkaneet tulla luonnostaan tuolla golfkentällä. Sen ansiosta pystyn pelaamaan pienillä sykkeillä, kun ei tule sellaisia isoja missejä. Tuntuu hyvältä.”

Toisen päivän kuumin jakso ajoittui kierroksen keskivaiheelle, missä Kahlos upotti birdiet väylille 10,11 ja 12.

”Kympille tuli bonusbirdie. Sille lipunpaikalle se ei ollut helppo reikä. Kolmellatoistakin olin wedge kädessä lyömässä lähestymistä, eli kyllä siinä oli ajatus lähteä vähän kovempaankin lentoon”, Kahlos kertoi.

Meillä on savusauna valmiina kämpillä. Nyt mennään rentoutumaan.

Torstaina kärkiryhmässä yhdessä Lenni Perälän (-8) ja Kim Koivun (-8) kanssa pelaava Kahlos on innoissaan mahdollisuudesta taistella Finnish Tour -kauden rahakkaimman kilpailun ykköspaikasta.

”Kärkiryhmässä viimeisenä päivänä pelaaminen on golfin kerma, siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Sen takia tässä treenataan.”

Kahloksen valmistautuminen päätöspäivään on perisuomalainen.

”Meillä on savusauna valmiina kämpillä. Nyt mennään rentoutumaan.”

Kovatasoisessa kilpailussa yleisen sarjan cut-raja oli +1.

Naisten sarjassa kärkipaikka on todella tiukasti June Weckmanin hyppysissä. Toisenakin päivänä tuloksen 69 kirjauttanut Weckman on 36 reiän jälkeen yhteistuloksessa -6. Hänellä on peräti kahdeksan lyönnin kaula toisena olevaan Kia Sormuseen.

Weckman teki torstaina kahden birdien ja yhden bogin lisäksi myös eaglen, joka syntyi Pirkkalan kolmosväylälle.

”Tänään oli tosi hyvä päivä kentällä. Löin tosi hyviä lyöntejä, ja sain paljon birkkupaikkoja. Upotinkin ihan hyviä putteja. Huomenna vaan samalla tavalla ja lisää puita uuniin”, hän suunnitteli.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje