Lyhyen karsiutumisputkensa katkaissut Matilda Castren: ”Se piristää mieltä, kun saa pelata viikonloppunakin” - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Lyhyen karsiutumisputkensa katkaissut Matilda Castren: ”Se piristää mieltä, kun saa pelata viikonloppunakin”

Matilda Castrenin pelit jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina. Kuva: Getty Images

Sanna Nuutisen vaikeudet eivät ota helpottaakseen. Texasissa oli jälleen kohtalona karsiutuminen.

Kahdessa edellisessä kilpailussa karsiutumisen karvasta kalkkia niellyt Matilda Castren selvitti tiensä Volunteers of America -turnauksen jatkokierroksille. Castren on kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksessa par pelattuaan sekä torstaina että perjantaina kierrostuloksen 71.

Sanna Nuutisen pelillinen umpisolmu ei auennut Dallasissakaan, vaan hänen karsiutui selvästi. Perjantaina 75 lyöntiä kierrokseensa käyttäneen Nuutisen yhteistulos oli +10, ja hän jäi kilpailun häntäpäähän.

Pääsy jatkokierroksille oli Castrenille tärkeää, vaikka peliesitys oli perjantaina hieman hapuileva.

”Aika samanlainen päivä kuin eilen, sama tuloskin. Matka jatkuu tästä rangelle. Lyöminen ei ole ihan niin hyvää kuin haluaisin. Vähän pitäisi terävämmin saada lähtemään. Varsinkin par-kolmoset olen pelannut huonosti”, Castren ruoti suoritustaan.

Aamulla kentälle lähteneen Castrenin päivään mahtui par-tulosten ohella neljä birdieä ja yhtä monta bogia.

”Lipunpaikat eivät olleet niin erikoiset kuin eilen, mutta haastavat. Jos vähän missasi, niin pallo valui pois griiniltä. Tuli kuitenkin monta hyvää par-pelastusta. Olen ihan tyytyväinen tulokseen.”

Castrenilla oli eturivin paikka seurata kilpailun kärkitaistelussa mukana olevan Atthaya Thitikulin peliä. Vakuuttavasti palloa lyödä thaimaalainen on kahden kierroksen jälkeen toisena tuloksella -9. Kilpailua johtaa Englannin Charley Hull (-11).

”Oli tosi kiva pelata Atthayan kanssa. Se pelaa tosi stedisti, eikä tee hirveästi virheitä. Sitä on kiva katsoa. Siellä oli yleisöä ja tv-kamerat seurasivat meitä, kun Atthaya oli kärjen tuntumassa. Meidän ryhmässä oli tosi hyvä fiilis, kun Sarah pelasi myös hyvin”, Castren sanoi ja viittasi ryhmän kolmanteen pelaajaan, Sarah Schmelzeliin, joka on yhteistilanteessa kaksi lyöntiä Castrenia edellä.

Reilu kuukausi sitten pelatussa Kanadan osakilpailussa edellisen kerran cutin selvittänyt Castren tähyää tämänhetkiseltä jaetulta 32. sijalta ylöspäin viikonlopun aikana. Suomalaispelurin fiilis on korkealla kahdelle viimeiselle kierrokselle lähdettäessä.

”Kiva päästä pelaamaan viikonloppuna, kun pari cutia tuli missattua. Se piristää mieltä, kun saa pelata viikonloppunakin.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)