[6][5]
Amatöörigolf - Kilpagolf

Kymen Golf pronssille seurajoukkueiden EM-kisoissa

Tapio Pulkkanen johdatti kotkalaiset pronssille Turkissa

Kolmen kierroksen mittainen EM-turnaus käytiin Turkin Antalyassa The National kentällä. Suomea edustanut Kymen Golfin joukkue oli matkassa kovalla joukkueella Tapio Pulkkasen johdolla.

Pulkkanen suoriutui joukkueen tähtenä ennakkoluulottomasti pelattuaan kolme kierrosta yhteistulokseen -3 (70-71-72), jolla sijoittui henkilökohtaisessa sarjassa pronssille. Joukkueen toiseksi parasta vauhtia piti Timo Saarela tuloksilla 75-72-75 (+6).
Niko Tainio esitti parastaan vasta kilpailun viimeisellä kierroksella hänen pelattuaan joukkueen parhaan tuloksen 71 (-1). Kokonaistulos Tainiolla kilpailussa oli +8 (75-78-71).
Jokaiselta kierrokselta mukaan laskettiin joukkueen kaksi parasta tulosta, joka tarkoitti Kotkan suhteen tulosta -1. Matkaa kirkkaimpiin sijoituksiin jäi lopulta reilusti.
Toiseksi kisassa sijoittui Ormessonin joukkue kuusi lyöntiä suomalaisten edellä. Voittoon pelasi ylivoimaisella viiden lyönnin marginaalilla Lyonin joukkue Ranskasta yhteistuloksella -12.
Voittajajoukkue loisti erityisesti kilpailun viimeisellä kierroksella, jolla Gary Stal pelasi tuloksen 67 (-5) ja Saddier Adrien tuloksen 68 (-4). Yhdeksän alle parin viimeinen päivä oli parasta joukkuegolfia mitä viikon aikana nähtiin, jonka ansiosta voitto matkasi Lyoniin.
Voiton myös Ranska saa lähettää ensi kaudella kisoihin maan kaksi parasta joukkuetta yhden sijaan.