25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Kakolla ja Korhosella hyvä päivä Tanskanmaalla

Yläselän jumi on haitannut Mikko Korhosta alkuviikosta, mutta tänään hän pystyi jo lyömään kunnolla.

Roope Kakko jatkoi perjantaina Kööpenhaminassa Royal Golf Clubilla siitä, mihin pelit torstaina illansuussa päätti: tasaisen varmaa tuloksentekoa (70/-1). Näiden kahden kierroksen välissä Roope ja Mikko Korhonen tappoivat illan tunteja sporcle.com –sivuston parissa ja olisiko sieltä löytynyt myös Mikon vire? Korhonen pelasi -1 ja meni puhtaasti viikonlopun kierroksille.

”Toinen plusmerkkinen päivä. Pallonlyöminen oli tänään vahvaa. Putit polttelivat kupin reunoja ja tein pari turhaa bogeyta, mutta sellaista se on”, viestitti Kakko.

”Sain vielä hyvät treenit päivän jälkeen ja huomenna pitäisi olla valmiina, kun startin hetki on. Nyt mietitään muita juttuja ja huomenna taas keskitytään golfiin.”

Mikko Korhonen kävi ennen Kööpenhaminaan lähtöä tiistaina Matti Lindholmin pakeilla laittamassa yläselän ”jiiriin”.

”Selkä on ollut jumissa pari päivää ja vasta tänään pystyin vetämään koko svingillä. Viikonloppuna mennään kohti parempia sijoja”, viestitti Korhonen.

Kakko on ainoastaan kolmen lyönnin päässä kilpailua johtavasta, kokeneesta Simon Wakefieldistä, joka pelasi upean kierroksen viisi alle (66). Englantilainen menetti viime vuonna European Tourin korttinsa, mutta on nyt tekemässä vahvaa paluuta.

”Sain kierrokselle loistavan alun ja omalla neljännellä (kentän 13.) upotin tärkeän putin. Pari reikää myöhemmin tein uskomattoman parin, kun ensin pelikaverini Morten Madsenin äiti oli löytänyt palloni”, hehkui tyytyväinen Wakefield kierroksen jälkeen.

Englantilaisen ja Roope Kakon välissä ovat vielä Danielit Vancsik ja Brooks sekä Kristoffer Broberg tuloksessa -5. Mikko Korkosen ero kärkikymmenikköön on viisi lyöntiä.

Kilpailun Live Scoring löytyy täältä. Mikko Korhonen starttaa lauantaina 10.05 ja Roope Kakko 12.50 Suomen aikaa.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje