16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Suomalaisilta kaksi plus ykköstä tauluun, ja kovat sijoitukset CT:llä yhä käden ulottuvilla

Oliver Lindell uskoi, että paras Brnon kisassa on vielä edessäpäin. Kuva: Getty Images

Tapio Pulkkanen ja Oliver Lindell pelasivat lauantaina huonoimman kierroksensa Brnon turnauksessa.

Tapio Pulkkanen (-8) onnistui niukasti säilyttämään paikkansa top 10:ssä Tshekin Brnossa meneillään olevassa Challenge Tourin kilpailussa. Hän pelasi lauantaina tuloksen 72, ja lähtee päätöspäivään jaetulta yhdeksänneltä sijalta.

Pulkkanen aloitti kierroksensa hyvin tehden päivän toisen birdiensä Golf Resort Kaskadan kentän kuutosella. Pian tämän jälkeen 41 bogittoman reiän putki katkesi, ja käsijarru kytkeytyi päälle.

”Tiukka oli tuuli tänään. Alussa tuli muutama hyvä upotus, ja peli rullasi kivasti. En puolenvälin jälkeen oikein päässyt kunnolla tekopaikoille ja koko lailla par-taistelua oli loppukierros. Kärkitaistelussa edelleen ollaan, ja huomenna on vielä hyvät saumat”, Pulkkanen sanoi.

Pulkkanen on Kaskada Golf Challenge -kilpailun kärkeen noussutta Etelä-Afrikan Robin Williamsia (-14) kuusi lyöntiä perässä. Toisena olevaan Englannin Ben Schmidtiin eroa on puolet vähemmän.

Myös Oliver Lindell (-7) käytti kolmanteen kierrokseen 72 lyöntiä. Hänen esityksensä oli Pulkkaseen verrattuna käänteinen: alku oli hankala, mutta takaysille tuli enemmän onnistumisia.

”Keli oli kyllä haastava. Annoin hyvät saumat lyömällä hyvin tiiltä, mutta lähestymisten mittoja en oikein saanut kohdilleen. Kohti viikon parasta päivää vaan”, Lindell sanoi luottamusta sunnuntaihin valaen.

Sijaa 13 jakava Lindell aloittaa finaalikierroksen kello 11.35 Suomen aikaa seuranaan tanskalaiset Oliver Hundebøll ja Christoffer Bring. Pulkkasen, Itävällan Timon Baltlin ja Englannin Jack Seniorin lähtöaika on puoli tuntia myöhemmin.

Lue seuraavaksi: Tapio Pulkkanen laittoi Challenge Tourilla ison vaihteen päälle: ”Kärkeä jahtaamaan viikonloppuna”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje