16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Tapio Pulkkanen laittoi Challenge Tourilla ison vaihteen päälle: ”Kärkeä jahtaamaan viikonloppuna”

Tapio Pulkkanen oli yksi päivän parhaista Brnon turnauksessa. Kuva: Getty Images

Oliver Lindell täydentää Tshekissä suomalaisten vahvaa panosta.

Tapio Pulkkanen (-9) oli hienossa vedossa Tshekin Brnossa jatkuneessa Challenge Tourin kilpailussa. Hän pelasi Kaskada Golf Challengessa tuloksen 65, ja kiipesi jaetulle neljännelle tilalle.

Sijalla T30 ensimmäisen päivän jälkeen ollut Pulkkanen jakoi perjantain kovinta tulosta. Bogiton kierros sisälsi kuusi birdieä, kaksi kierroksen alussa ja loput takaysillä.

”Tänään oli hyvä päivä kukkuloilla. Alkuun pari hyvää upotusta, ja homma lähti kunnolla rullaamaan. Keskivaiheilla olin vähän ongelmissa, mutta loppuun tuli hyviä birkkuja ja hyvä tulos. Kärkeä jahtaamaan viikonloppuna”, Pulkkanen sanoi.

Pulkkanen on kärkeen siirtynyttä Saksan Jannik De Bruynia (-13) neljä lyöntiä perässä. Toista sijaa jakavat Etelä-Afrikan Robin Williams ja Espanjan David Borna (-11) ovat kahden lyönnin päässä.

Myös Oliver Lindellin (-8) panos perjantaina oli hyvä. Hän menetti tuloksen 69 myötä hieman asemiaan, mutta on edelleen mukavasti jaetulla seitsemännellä sijalla.

Turnauksen kaksi muuta suomalaista, Matias Honkala (+3) ja Kim Koivu (+5) eivät selvittäneet -2:n kohdalle asettunutta karsintarajaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje