25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Kakko käytti Helsingborgissa paikat hyväkseen ja pysyi poissa typeryyksistä

Myös Oliver Lindell ja Lauri Ruuska onnistuivat ensimmäisellä kierroksella.

Roope Kakko sai mainion alun toisessa peräkkäisessä Ruotsissa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa. Hän iski Indoor Golf Group Challengessa torstaina tuloksen 66 (-5) ollen 18 reiän jälkeen jaetulla yhdeksännellä sijalla.

Kakko teki kierroksellaan Allerum Golf Clubin kentällä yhden eaglen, neljä birdieä ja yhden bogin. Parista poikenneista tuloksista kaikki tulivat kolmosen birdieä lukuun ottamatta reikien 8–13 aikana.

”Ihan hyvä startti. En ehkä ihan parastani pelannut, mutta käytin paikat hyvin hyväkseni ja pysyin poissa typeryyksistä.”

Kakko arveli, että tulostaso nousee tällä viikolla korkeaksi, minkä vuoksi jalkaa ei auta nostaa kaasulta.

”Kenttä tarjoaa kyllä riittävästi mahdollisuuksia, kun vain malttaa kärsivällisesti jauhaa. Tulostaso tulee varmasti olemaan kova tällä viikolla, joten pitää pystyä myös jatkossa samanlaiseen tekemiseen. Paljon on vielä golfia, ennen kuin sunnuntaina katsotaan tuloksia”, hän sanoi.

Kakko on kolmen lyönnin päässä kilpailua johtavasta isäntämaan Oscar Lengdenistä.

Oliver Lindell takoi 67 lyönnin kierroksellaan mukavat seitsemän birdieä, mutta joukkoon mahtui myös yksi bogey ja yksi tuplabogey. Lyönnin verran Kakkoa heikommin pelannut porvoolainen jakaa Helsingborgissa 17. sijaa.

Viime viikolla ensimmäisen top 3 -sijoituksensa Challenge Tourilla saavuttanut Lauri Ruuska oli loppumetreille saakka kiinni paikasta top 10:een, kunnes hän viisi alle -tilanteessa sortui päätösreiällä tuplabogiin. Sijaa 27 jakava Ruuska on kuitenkin hyvissä asemissa tavoitellen jälleen nousua kärkikahinoihin.

Ilari Saulon, Kim Koivun ja Casper Simbergin kierrostulos painui päälle parin, ja he eivät mahdu 100 ensimmäisen joukkoon.

Turnauksen kärjessä Oscar Lengdenillä on lyönnin etumatka Ranskan Clement Sordetiin ja Englannin Max Orriniin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje