11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Kakko jatkaa viidentenä, Korhonen nousussa

Roope Kakko totesi, että nyt pitää ottaa kaikki irti päivän etuysistä ja unohtaa se toinen kokonaan.

Suomalaisittain tilanne Challenge Tourin kisassa Kööpenhaminassa on edelleen erinomainen. Vaikka Roope Kakolla oli vaikea sisääntulo, hän on edelleen kuudentena päivän kierroksen jälkeen (72, +1). Kärkipaikkaan on kuitenkin matkaa jo seitsemän lyöntiä ja mitalisijoillekin viisi.

Kakko aloitti kierroksensa erinomaisesti. Etuysillä syntyi neljä birkkua ja kärkitila oli haarukassa. Sisääntulo muodostui kuitenkin erittäin hankalaksi: peräti kuusi bogeyta ja yksi birdie. Penaalin väriskaala oli valitettavasti turhan aktiivisessa käytössä.

”Ekat yhdeksän oli aivan huikeata materiaalia ja takaysi sitten ihan yhtä huikeata, mutta toisella tavalla”, huumorinsa säilyttänyt Kakko ”analysoi”.

”Nyt on vaativa tehtävä edessä, kun pitää ottaa kaikki irti etuysistä ja unohtaa takimmainen aivan täysin. Siellä on vielä paljon reikiä jäljellä ja pitää saada hyvä isku päälle huomenna.

Mikko Korhonen pelasi todella vahvasti. Ensimmäisellä kahdeksalla reiällä syntyi neljä birkkua ja mies nousi kohisten tuloslistalla.

<a href=Mikko Korhonen parantaa koko ajan. Alkuviikon selkävaivat eivät ainakaan haittaa tuloksentekoa." src="/wp-content/uploads/2012/10/12101815385398.jpg" width="505">

Mikko Korhonen parantaa koko ajan. Alkuviikon selkävaivat eivät ainakaan haittaa tuloksentekoa.

”Etuysi oli loistavaa peliä, löin hyvin palloa ja puttasin sisään. Pari paikkaa tuli missattuakin”, viestitti Korhonen.

Kotiintulon alkuun iski kuitenkin tasaisempi jakso, ilotulitus ei jatkunut samanlaisena.

”Jotenkin momentum katosi kuuden reiän jaksolla. Onneksi sain kaksi tärkeää birkkua loppuun”, toteaa Korhonen analysoimatta sen tarkemmin.

Kesällä neljässä viikossa kolme Challenge Tourin kisaa voittanut ruotsalainen Kristoffer Broberg palasi kärkeen pelaamalla päivän kovimman kierrostuloksen 66. Broberg johtaa kahdella lyönnillä Daniel Brooksia ja Simon Wakefieldiä. Hyvin todennäköisesti kamppailu voitosta käydään tämän kolmikon kesken, sillä neljäntenä oleva Espen Kofstad on jo neljän lyönnin päässä.

Crowne Plaza Kopenhagen Challengen Live Scoring löytyy täältä.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)