Hebert metsästää kolmatta voittoa - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Hebert metsästää kolmatta voittoa

Benjamin Hebert on jo varmistanut paikkansa ensi kaudeksi Euroopan kiertueelle. © Getty Images

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Benjamin Hebert siirtyi askeleen lähemmäs kauden kolmatta voittoaan Challenge Tourilla. Toisen kierroksen tulos 65 sinetöi hänelle kärkipaikan Rolex Trophyssä 36 reiän jälkeen. Täsmälleen samat kierrostulokset (66-65) lyönyt Tommy Fleetwood jakaa Hebertin kanssa paalupaikan Genevessä pelattavassa kisassa.

Hebertin vyöllä on tältä kaudelta peräkkäiset voitot Lucernessa (Credit Suisse Challenge) ja Essexissä (English Challenge). Ranskalainen on CT:n rankingissa seitsemäntenä, joten sarjanousua Euroopan kiertueelle ei estä enää mikään.

Fleetwood, 20-vuotias britti, oli mukana viime vuoden elokuussa Hämeenlinnassa pelatuissa amatöörien EM-kilpailuissa. Ensimmäinen kausi ammattilaisena on sujunut häneltä mukavasti. Tilastoista löytyy kaksi top-10-sijoitusta, mutta Fleetwoodin kauden toistaiseksi tuottoisin kisa on ET:n ja CT:n kalentereihin kuuluva Madeira Islands Open, jossa 20:s tila kartutti ansiosaraketta 7710 eurolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Menestys Genevessä voi olla kuitenkin käänteentekevä siirto rankingissa 20 parhaan joukkoon (suoraan ET:lle) hamuavalle nuorukaiselle. Fleetwood on ennen tämänviikkoista kisaa Challenge Tourin ansiolistalla 35:ntenä.

Rolex Trophyyn sai kutsun vain rankingin parhaimmisto. Kisan kaikki neljä kierrosta pelataan pro-am-tyyppisesti. Ensimmäisellä kierroksella kussakin ryhmässä oli kaksi ammattilaista ja kaksi sveitsiläistä junioria. Kolmella seuraavalla kierroksella yksi ammattilainen saa seurakseen kolme amatööriä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje