11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Ben Curtis kolme lyöntiä Justin Rosea jäljessä PGA Tourilla

Ben Curtisilla on sunnuntaina hyvä paikka saavuttaa uransa neljäs voitto PGA Tourilla. Kuva Pebble Beachin kentältä US Openista © Getty Images

Onko Ben Curtisista sunnuntaina Justin Rosen pysäyttäjäksi Travelers Chamionshipissa? Curtis on Open-voittonsa jälkeen ollut luonnollisesti merkattu mies, mutta ykköstilat ovat olleet piukassa. Hän saavutti niitä kaksi vuonna 2006, nyt olisi hyvä mahdollisuus ansaita uran neljäs. Kolmevuotiaana isovanhempiensa omistamalla kentällä ensimmäiset lyöntinsä suorittanut Curtis pelasi lauantaina tuloksen 64 ja pääsee iskuasemista samaan ryhmään toista perättäistä voittoan tavoittelevan Justin Rosen kanssa.

Rosen loisti kahtena ensimmäisenä päivänä, lauantaina hän ei saanut kontaktia putteriinsa.

”Pisin upottamani putti oli vajaan 1,5 metrin mittainen, se oli vaikeaa, ” Rose tunnusti.

MIkäli Rose yltää sunnuntaina ykköseksi, olisi se jo neljäs perättäinen eurooppalaisen voitto PGA Tourilla. Vielä merkityksellisempää on tässä tapauksessa se, että US Openia televisiosta seurannut Rose nousisi hyvin vahvaksi kandidaatiksi Ryder Cup-joukkueeseen. Selvää näet on, että USA:ssa kaksi kisaa peräkkäin samalla kaudella voittanut Euroopan pelaaja ei ole koskaan jäänyt joukkueesta ulos. Tuskin jäisi nytkään, joten Justin Rosella on iso päivä edessään. Ben Curtisilla on jännitysnäytelmässä haastava kiusaajan rooli.

Vaughn Taylor on viisi lyöntiä Rosea jäljessä, mikäli kärkipari uinahtaa, mahdollisuudet voittoon aukeavat myös niille seitsemälle pelaajalle joilla on kuusi lyöntiä kärkeen.

Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje