16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf

Suomi tippui sijalle 29 MM-kisoissa

Korea otti kisassa kärkipaikan odotetusti. Kuva: Arto Teittinen.

Mayakoban kentällä suomalaisista vain Emilä Penttilä sai aikaan hyvän tuloksen. Kisan kärkipaikalle nousi odotetusti Etelä-Korea.

Meksikossa pelattavien MM-kisojen toinen kilpailupäivä sujui suomalaisittain heikosti. Suomalaisista ainoastaan Emily Penttilä sai hyvin juonen päästä kiinni Mayakoba El Camaleonin kentällä ja teki tuloksen 74 (+2).

Ensimmäisenä kilpailupäivänä suomalaista parhaiten pelannut Matilda Castren käytti kierrokseensa 80 lyöntiä ja Daniella Barrett 79. Suomen kierrostuloksessa huomioitiin siis Penttilän ja Barrettin kierrokset.

”Ensimmäinen päivä oli hyvä lukuun ottamatta väylää 9, joka meni joukkueena seitsemän yli. Siinä meni ensimmäisen päivän tulos”, tiivisti valmentaja Mikael Mustonen.

”Sama kaava toisti itseään toisena päivänä. Yksi huono lyönti maksaa liikaa, ja tehdään triploja ja tuplia. Paljon hyvää peliä, mutta kenttä on niin tiukka, että kun pikkasen lipsahtaa, niin sattuu pahasti. Huomenna pitää parantaa ja pysyä väylällä, ja nousua on luvassa”, hän jatkoi.

Kahden kierroksen jälkeen Suomi jakaa kilpailussa 29:ttä sijaa tuloksella +15. Perjantaina Suomi pelaa niin ikään Mayakoban kentällä ja lauantaina Iberostar Play Paraisolla.

Kisan kärkeen nousi odotetusti Etelä-Korea (-13), joka venytti eron toisena olevaan Sveitsiin jo seitsemään lyöntiin (-6). Kolmanneksi kipusi Irlanti (-1), neljännen sijan jakavat Tanska ja Thaimaa (par).

Muista lukea myös MM-kisoissa tuomarina toimivan Arto Teittisen blogit

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)