18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Ahokas selätti kiusankappaleen

Nicolas Meitingeristä tuli kauden neljäs ensikertalaisvoittaja Challenge Tourilla. © Getty Images

Antti Ahokas (par) pelasi Pariisin CT-turnauksen finaalikierroksella tuloksen 70 sijoittuen lopputuloksissa 49:nneksi. Hän oli vielä 36 reiän jälkeen hyvin kisan kärkikamppailussa mukana, mutta penkin alle mennyt kolmas kierros (78) vei mahdollisuudet.

Ahokkaan todelliseksi murheenkryyniksi osoittautui Disneylandin kentän viimeinen reikä, jolla hän teki kaksi tuplabogia ja yhden triplan. Tästä sisuuntuneena Ahokas päätti sunnuntaina ottaa kunnolla mittaa kiusankappaleesta. Hän tekikin 18:lla eaglen, ja sai pientä hyvitystä aiempien päivien takaiskuilleen.

Challenge de Francen voitto ratkaistiin uusinnassa Nicolas Meitingerin ja sunnuntaina hienosti kirineen (64) Maximilian Kiefferin kesken. Ensimmäinen jatkoreikä tasattiin, mutta toisella reiällä Kieffer löi lähestymisensä veteen ja Meitinger käänsi pelin edukseen.

Meitingeriä ja maailmanlista kakkosta Martin Kaymeria yhdistää kansallisuuden lisäksi nyt kaksi muutakin asiaa: Pariisin CT-kisan voitto (2006) sekä sama valmentaja Günther Kessler.

Kolmanneksi sijoittunut Sam Little (-14) jäi uusinnasta lyönnin päähän. Finaalikierroksella lievästi epäonnistunut Charlie Ford (-13) oli neljäs.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje