11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Vieraspelaajat viihtyvät Hirvihaarassa

Hirvihaaran metsäväylät voivat olla pelaajalle kohtalokkaita.

Mitä kuuluu Hirvihaaran Golfiin keskellä kaunista heinäkuuta, toimitusjohtaja Ismo Piira?

Hirvihaara nauttii hienosta kesäsäästä. Suuri osa pelaajista on rennolla lomafiiliksellä liikkeellä. Pelaajia on hyvin, ja klubiravintolan terassilla viihtyvät muutkin kuin golfin harrastajat.

Kuinka seuran jäsenmäärä on kehittynyt tällä kaudella?

Seuramme on perustettu 2003 ja siitä lähtien jäsenmäärämme on kasvanut tasaisesti. 1000 jäsenen raja menee toivottavasti tällä kaudella rikki.

Millainen on kentän kunto? Ovatko griinit ja väylät hyvässä kunnossa?

Kenttä on erittäin hyvässä kunnossa. Emme ole joutuneet keväisin juurikaan ”taistelemaan” griinien tai väylien kanssa.

Kuinka greenfee-pelaajat ovat löytäneet tiensä Mäntsälään?

Greenfee-pelaajien osuus on Hirvihaarassa ollut aina suhteellisen suuri. Pelatuista kierroksista heidän osuutensa oli viime vuonna yli 30 %. Kuluva kausi ei tee poikkeusta tässä asiassa. Greenfee-pelaajat ovat meille tärkeitä, ja teemme heidän viihtyvyytensä eteen sen mitä tehtävissä on. Toki kentän kunto on tässä asiassa se tärkein tekijä, ja siinä asiassa olemme onnistuneet hyvin. Mukavaa huomata, että on ns. vakituisia vieraspelaajia.

Onko teillä jonkunlaisia kesäetuja vieraspelaajille?

Olemme mukana muutamissa etukorteissa, jotka antavat selviä alennuksia greenfee-hintaan.

Onko kentällä tiedossa muutoksia lähitulevaisuudessa?

Olemme kehittäneet koko kenttä-aluetta (65 hehtaaria) suunnitelmallisesti joka vuosi, jota tulemme jatkamaan. Muutoksia itse pelialueisiin ei ole suunnitelmissa, mutta tulemme jatkamaan työtä parantaen alueen toimivuutta, pelattavuutta ja siisteyttä. Tulemme myös lisäämään parkkipaikkoja, ottamalla uuden pysäköintialueen käyttöön viimeistään keväällä 2012.

Viime

Viime vuonna Hirvihaarassa joka kolmannesta kierroksesta vastasi vieraspelaaja.

Mitä uutta seurassa tai palveluissa on tapahtunut viime aikoina? Kaudelle 2011 hankimme uudet wc-, puku- ja suihkutilat pelaajien käyttöön. Uudessa rakennuksessa on myös kokoustilat, joita asiakkaamme voivat hyödyntää. Seuran palveluita kehitämme ja monipuolistamme koko ajan, jäsenmäärän kasvaessa myös tarjonta lisääntyy. Aloittelijan kynnystä liittyä seuraan on madallettu, sillä green card -kurssi sisältää liittymismaksun.

Millainen alkukausi oli yritystapahtumien suhteen ja miten firmat ovat tehneet varauksia syyskaudelle?

Yritystilaisuuksia on varattu pitkin kautta ihan mukavasti. Emme toki ole kenttänä sellainen, joka pystyy palvelemaan kaikkein suurimpia ja vaativimpia asiakkaita. Tarjoamme kuitenkin hyvät puitteet järjestää tapahtuman, jossa pääasiana on pelata golfia hyvällä kentällä. Klubin keittiö palvelee myös mahdollisuuksien mukaan.

Anna hyvä vinkki kesälomamatkailijalle, joka suunnittelee pelimatkaa Hirvihaaraan? Mitkä ovat paikalliset majoitusvaihtoehdot? Majoitustarjonta on Mäntsälässä huono. Meillä ei ole tehdä esimerkiksi hotelli- ja greenfee-paketteja. Hirvihaaran Kartano on pelin ohellä ehdottomasti paikka missä kannattaa käydä, ja kysyä mahdollista majoittumistakin. Mäntsälä on vahvasti kasvava kunta ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kuinka luonnehtisit kenttäänne? ”Hirvihaaran Golf, ystävällinen golfkenttä Mäntsälässä” on tunnuksemme – se kertoo jo paljon meistä. Olemme maalaiskenttä alle puolen tunnin päässä Kehä 3:lta. Hirvihaaraan on jokaisen golfarin mukava tulla ja lähteä hyvin palveltuna ja hyvillä mielin. Mahdollisesti joiltakin osin haastava kenttä on saattanut jättää arven sieluun. Silloin on parempi ottaa kentän haaste vastaan ja tulla uudelleen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje