25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Tukholman seudulla paloi klubitalo maan tasalle

Björkhagens GK:n puheenjohtaja Kalle Roos sai keskellä perjantai-yötä puhelinsoiton palokunnalta, joka ilmoitti hänen kotiseuransa klubirakennuksen olevan ilmiliekeissä. Tässä vaiheessa mitään ei ollut enää tehtävissä vuonna 1748 valmistuneen klubirakennuksen pelastamiseksi: palokunnan tehtävänä oli vain varmistaa, ettei palo leviä muihin lähellä oleviin rakennuksiin, kerrottiin golf.se -sivustolla.

”Jos puhelin soi yöllä, kyseessä on yleensä vartiointiliikkeen ilmoitus murrosta. Ilmoituksen tultua joko minä tai kenttämestari ajamme paikalle. Asun melko lähellä kenttää, pyöräillen kestää ajaa kymmenen minuuttia kentälle”, Roos sanoi.

Puheenjohtaja Roos on ollut klubin jäsen vuodesta 1978 ja on harjoittanut siellä aikaisemmin myös ravintolatoimintaa.

”Kun seisoin siinä palavan klubirakennuksen läheisyydessä, tulivat kaikenlaiset muistot mieleeni. Ajattelin vanhoja jäseniämme ja yleensä mitä kaikkea hauskaa olemme tehneet klubilla ja sen ympäristössä. Mutta ei tämä tähän lopu, peli jatkuu maailman kauneimmalla urheilupaikalla.”

Björkhagenilaiset pitävät perjantai-iltapäivänä hallituksen kokouksen, jossa pohditaan jatkotoimenpiteitä tapahtuneen suhteen. Ravintola ja klubin toimisto tulevat väliaikaisesti muuttamaan toiseen lähellä olevaan rakennukseen. Valmentajan tilat siirtyvät kioskiin.

”Muuten on tarkoitus jatkaa kuten ennenkin. Otamme vieraspelaajia vastaan.”

Tukholman esikaupunkialueella sijaitsevan Björkhagens GK:n klubirakennuksen syttymissyy ei ole vielä selvillä. Poliisi tekee alueella omia teknisiä tutkimuksiaan.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje