18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Tidenberg Tawastiin – myös Kurkiin uusi mestari haussa

Tawast Golfissa on meneillään laajoja uudistuksia.

Hämeenlinnassa sijaitsevan Tawast Golfin uudeksi kenttämestariksi on valittu Risto Tidenberg. 43-vuotias Tidenberg seuraa tehtävässään ensi vuoden maaliskuussa eläkkeelle jäävää Timo Räsästä, joka on työskennellyt Tawastissa 11 vuotta.

Tidenbergillä on golfkentänhoitotehtävistä 20 vuoden kokemus. Ura käynnistyi Hyvinkään kentällä 90-luvun alussa. Sittemmin Tidenbergin tie vei Keri Golfiin, mistä hän nyt siirtyy uuden työnantajansa palvelukseen.

”Olen ollut mukana kansainvälisessä tutkimustyössä, käsittäen kaksi hoitokautta vuosina 2009- 2010. Näiden vuosien aikana tutkimme talvehtimista erilaisin menetelmin, mm. myöhäisen typen käytön ja matalan leikkuun vaikutuksista talvehtimiseen. Tutkimustyö oli hyvin innostavaa”, Tidenberg sanoi Tawast Golfin kotisivuilla julkaistussa kirjeessään.

”Golfkentänhoito on joukkuelaji; tulos ei synny itsekseen, siihen tarvitaan kaikkien yhteistä ymmärrystä siitä mitä teemme ja kuinka motivoidumme.”

Tidenberg ottaa kenttämestarin työt Tawastissa virallisesti vastaan 1.4.2013.

Tawast Golfissa on meneillään koko kenttää ja sen useita oheisalueita koskeva 1,5-vuotinen Master Plan. Kaikkien muutostöiden odotetaan olevan Paavolankulmassa valmiita keväällä 2013.

Myös Kurkiin haetaan kenttämestaria

Kurk Golfin perusparannustyöt etenevät hyvää vauhtia.

Kurk Golfin perusparannustyöt etenevät hyvää vauhtia.

Kenttämestari Tomi Laaksosen siirryttyä Bernerille myyntipäälliköksi oli Kurk Golfissakin päädyttävä uuden mestarin etsintään. Paikan hakuaika päättyy tämän viikon perjantaina, joten Laaksosen seuraaja lienee selvillä joulukuun puolella.

Kurkissa on Tawastin tavoin käynnissä perusparannustoimet. Siihen kuuluu vanhan kentän kaikkien viheriöiden sekä niiden ympäristöjen uusiminen, uusi pumppaamo sekä kastelujärjestelmän kaapelointi. Vuonna 2013 on työn alle tulossa myös Valley-kentän griinien uusiminen.

Kurkista kerrotaan sateisen syksyn haitanneen jonkun verran muutostöitä, mutta projekti etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje