28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Tarjolla edullisia syyskierroksia

Porvoo Golf antaa green feen ostajalle risteilyn kaupan päälle.

Green fee alennushintaan ja risteily kaupan päälle. Tällaisen tarjouksen lyö tiskiin Porvoo Golf, joka pyrkii houkuttelemaan pelaajia syyskelien tyhjentämälle kentälleen. ”Meillä on yhteistyösopimus Viking Linen kanssa ja kun mietimme syksyn kamppiksia, huomasimme, että meillähän on niitä risteilylahjakortteja”, Porvoo Golfin toimitusjohtaja Esa Palosaari selvittää erikoisen kaupantekijäisen taustoja. ”Kun kortteja on nyt jaettu, kaikki saajat ovat olleet tyytyväisiä ja yllättyneitä”, hän jatkaa. Porin Yyteri Golf on paketoinut syystarjoukseensa pelikierroksen ja opetussession. Green fee ja puoli tuntia opetusta saa 45 eurolla, joka on green feen normaalihinta kesäaikaan.

Nordcenterissä voi pelata alennushinnoin lumentuloon asti.

Nordcenterissä voi pelata alennushinnoin lumentuloon asti.

”Jokainen euro on tärkeä” Porvoon risteilylahjakortit ja Yyterin opetuspaketti ovat esimerkkejä keinoista, joilla golfkentät pyrkivät saamaan pelaajat liikkeelle koleista keleistä huolimatta. Monella kentällä sateinen kesä on verottanut vieraspelaajamääriä ja lisäeuroja kassaan haetaan nyt erilaisilla tarjouksilla – ja golfari kiittää. Porvoo Golfin Esa Palosaaren mukaan syksyn pelikierrokset eivät kuitenkaan tuo merkittäviä tuloja. ”Tietenkin jokainen euro on tärkeä, mutta ei tälle myöhäissyksylle hirveästi ole painoarvoa laskettu, kun pelaaminen on niin epävarmaa säiden takia. Kyllä ne tämän vuoden rahat on jo kerätty”, hän sanoo. Porvoon ja Yyterin pakettitarjouksia yleisempi tapa syyspelaajien houkutteluun on green feen hinnan alennus. Toki Yyterissäkin voi pelata pelkän golfkierroksen ja tähän aikaan se maksaa 25 euroa. Golf-Porrassalmen tarjous on vielä edullisempi. Kierros Annilan Golfkeskuksen 18-reikäisellä kentällä maksaa 20 euroa kauden loppuun asti.

Opiskelijat maksavat Loimijoella kierroksestaan oman ikänsä verran euroja.

Opiskelijat maksavat Loimijoella kierroksestaan oman ikänsä verran euroja.

Nordcenter auki lumentuloon asti Nordcenter tarjoaa arkipäivien green feetä 40 euron hintaan (normaalihinta on 65 euroa). Tarjous on voimassa sekä Fream että Benz-kentällä ja vieraspelaaja voi varata peliaikansa viisi vuorokautta etukäteen. ”Tarjoukseen on tartuttu ja ylipäätäänkin tällä kaudella meillä on käynyt vieraspelaajia enemmän kuin aiempina vuosina”, Nordcenterin toimitusjohtaja Staffan Tuomolin kertoo. ”Nyt syksyllä ainakin jompi kumpi kentistämme on auki lumentuloon asti”, hän vinkkaa. Jotkin kentät ovat ottaneet syksyn ajaksi käyttöön green fee -hinnoittelun pelaajan iän mukaan. Loimijoki Golfissa Ypäjällä pääsee pelaamaan 18 reikää maksamalla oman ikänsä verran, kunhan ensin näyttää opiskelijakorttia. Nevas Golfissa vastaava menettely koskee kaikkia 18-25-vuotiaita. Sitä vanhemmillekaan pelaaminen ei Nevaksessa paljoa maksa. Päivä green fee on loppukauden ajan 40 euroa ja jäsenen vieraana 30 euroa. Monet muutkin kentät antavat tällä hetkellä alennusta pelaamisesta, joten syyspeleistä kiinnostuneen golfarin kannattaa pitää silmät ja korvat auki ennen kuin päättää mille kentälle suuntaa. Janne Knuuti

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje