11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Kiinteistövirasto jäädytti Talin rakennusten kaupat

Talin kartanorakennusten siirtyminen Helsingin Golfklubin omistukseen on vielä kauppahinnan epäselvyyden vuoksi kesken.

Helsingin kaupungin kiinteistövirasto on ottanut kuukauden aikalisän selvittääkseen, millä hinnalla se on todellisuudessa valmis myymään Helsingin Golfklubille Talin kartanoalueen kahdeksan rakennusta.

Helsingin Golfklubin ja kaupungin kiinteistöviraston välinen kauppa Talin kartanoalueen rakennuksista on toistaiseksi jäissä, kertoo Helsingin Sanomat. Rakennusten kauppahinnaksi oli jo aiemmin sovittu 800 000 euroa, mutta hinta saattaakin nousta.

Tärkeimpänä syynä tähän on se, että liikuntavirasto on käyttänyt lehden mukaan pelkästään Arkkolan talon remontointiin yli 200 000 euroa aiemmin luultua enemmän. 800 000 euron myyntihinta perustuu alkuperäiseen 130 000 euron remonttihintaan.

HS kertoo myös, että liikuntavirasto on tehnyt alueen muihin rakennuksiin remontteja ilmeisesti muutamalla sadallatuhannella eurolla. Helsingin Golfklubi on itse rahoittanut mm. Arkkolan talon remonttia yli 500 000 eurolla.

Kiinteistövirasto on pyytänyt liikuntavirastolta kaikkiin remontteihin liittyvän erittelyn, ennen kuin kaupantekoa HGK:n kanssa jatketaan. Kiinteistölautakunta saa kaupat päätettäväkseen aikaisintaan joulukuun puolivälissä. Lopullinen päätösvastuu asiassa on kuitenkin Helsingin kaupunginhallituksella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje