27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Jokeri Mikkola Hattulan toiminnanjohtajaksi

Jokeri Mikkola ryhtyy jalostamaan Hattulasta entistä toimivampaa golfkeskusta.

Maaliskuun alussa uudessa toimessa Hattulassa aloittava Jokeri Mikkola on kokenut golfvalmentaja.

Hattula Golf Ry:n puheenjohtajan ja kentän perustajan Reijo Riihimäen mukaan Mikkolan pitkä kokemus niin klubipelaajien kuin kilpapelaajienkin opettamisesta ja valmentamisesta on iso lisä Hämeenlinnan seudun opetus- ja valmennustoimintaan.

”Mikkolan kokemus yritysmaailmassa ja yhdistystoiminnassa antaa hyvät mahdollisuudet kehittää Hattula Golfin kaikkia ydintoimintoja, kuten yritystapahtumia sekä jäsenistön pelimahdollisuuksien ja taitojen kehittämistä.”

Myös Paltamon kentästä ison siivun omistava Riihimäki ei salaile kunnianhimoisia tavoitteitaan.

”Yksi iso mittari on se, että haluamme olla Suomen suurin golfseura. Se vaatii varsin hyvien tuotepakettien rakentamista”, Riihimäki tietää.

Hattulassa on reilut 4000 jäsentä, joista ”vain” reilut 1000 on seniori-ikäisiä. Tästä muodostuu normaalia suomalaista golfseuraapienempi prosentti, mutta lukumääränä on kuitenkin suuri.

”Pidämme tässä juuri senioritoimikunnan kokousta. Ennen joulua kun pidimme ensimmäisen kokouksen, läpi tuulen ja tuiskun paikalle saapui 37 henkilöä”, Riihimäki jatkaa.

Retsi Riihimäki lukeutuu Paltamon ja Hattulan kenttäomistuksillaan maan merkittävimpiin golfvaikuttajiin.

Retsi Riihimäki lukeutuu Paltamon ja Hattulan kenttäomistuksillaan maan merkittävimpiin golfvaikuttajiin.

Mikkola tietää, että hänellä on nyt esimiehenään henkilö, joka toimii Paltamossa itse toiminnanjohtajana ja on entisenä K-Citymarket-kauppiaana tarkka tulosten ja numeroiden perään.

”Nyt täytyy nöyränä keskustella jäsenistön, pelioikeutettujen ja yritysten kanssa, miten voisimme parhaiten auttaa heitä viihtymään ja käyttämään palveluitamme. Seuratoiminnan ja yhteisöllisyyden kehittäminen Hattulassa tulee olemaan lähellä sydäntäni, samoin lasten harrastustoiminta” kertoo ”Jokeri” Mikkola.

Paltamon malliin pro-am kauden kohokohtana

Hattula Golfin tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi golfseuraksi. Nyt jäseniä on reilut 4000.

Hattula Golfin tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi golfseuraksi. Nyt jäseniä on reilut 4000.

Ensimmäinen uusi tapahtuma Hattula Golfiin on jo ideoitu. Tarkoituksena on järjestää rentoa ja hauskaa golfia ammattilaisille ja yritysvieraille. PGA-ammattilaisten Shoot Outissa Suomen parhaimmisto pelaa ensin PRO-AM tapahtumassa ja sen jälkeen rahapalkinnoista Shoot Outissa.

Jokeri Mikkola, 49, on Suomen PGA:n hallituksen jäsen ja koulutusvastaava. Hänen vastuullaan on golfvalmentajien jatkokoulutus ja peruskoulutuksen kehittäminen. PGA:n kategoriajärjestelmässä hänellä on Suomessa korkein kategoria eli K5.

Mikkola on toiminut golfin parissa ammatikseen vuodesta 1999 lähtien. Vuodet 2002−2013 Mikkola oli PGA Prona Golf Talmassa. siellä hän koordinoi oman yrityksensä kautta opetuksia jäsenistölle, yritystapahtumia ja talviharjoituksia. Lisäksi hän vastasi nuorten valmennuksesta vuoteen 2009 asti. Vuodesta 2012 Mikkola on ollut golfopettajana myös Nurmijärvi Golfissa, jossa hänen vastuullaan olivat klubipelaajien ryhmien valmentaminen ja yritystapahtumat.

Koulutukseltaan Jokeri Mikkola on myynnin ja markkinoinnin merkonomi, NLP Master, rentoutusvalmentaja sekä TPI, Trackman ja BioSwing Dynamics Certified PGA Pro.

Teemu Tyry

Hattula Golf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)