18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Golfravintoloissa joulukattauksia

Mika Osmo vastaa Espoon kartanoravintolan lisäksi myös Mizunon maahantuonnista Suomessa.

Mika

Golfkentillä toimivat yrittäjät ovat viimeisten vuosien aikana aktivoituneet palvelemaan asiakkaitaan entistä monipuolisemmmin ja pidempään kauden aikana.

Golf Digestin viimeisimmässä lehdessä julkaistussa äänestyksesssä Sarfvik Golfklubin ravintola valittiin ykköseksi. Gourme Sarfvikia pyörittävät Teemu Mattila ja Mika Kenkimäki ovat jo sulkeneet ravintolan ovet, mutta heidän laaja asiakaskuntansa noutaa jouluviikolla klubilta tilaamansa jouluruoat, mm. alusta loppuun asti valmistetut laatikot.

Pääkaupunkiseudun golfravintoloista pisimmmälle menee EGS:n ravintola, joka nousi Golf Digestin listoilla häntäpäästä räjähdysmäisesti neljänneksi. Kartanoravintola Rosavilla pitää oviaan auki koko jouluviikon. Keskiviikkoon asti on tarjolla lounasta noutopöydästä (8,90), torstaina ja perjantaina joulupiparia, glögiä ja kahvia.

Yrittäjä Mika Osmo avaa Espoosa ovet joulun jälkeen tammikuun yhdeksäntenä päivänä, ja aikoo pyörittää lounasravintolaa ympärivuotisesti.Ensimmäisenä Suomessa.

”Saimme kauden mittaan hyvää palautetta toiminnastamme, varsinkin lounaista. Asiakkaita on tullut paljon myös lähialueelta, yrityksistä joiden henkilökunnat ovat ottaneet paikan omakseen.Tämän lisäksi järjestämme yksityistilaisuuksia”, Osmo kertoo perusteluja varsin kunnioitettavalle toiminnan laajennukselle.

Hänen yrityksensä Golfpalvelu vastasi tähän vuoteen asti myös Hartolan Golfklubin ravintolasta, proshopista ja caddiemasterpalveluista. Hartola oli Golf Digestin listalla ravintoloista kunniakkaasti 11. sijalla.

Jouluounasta on tarjolla maanantaista keskiviikkoon HGK:n ravintolassa Talissa (24 euroa), sekä Master Golfissa Espoossa (47 euroa).

Teemu Tyry

HGK, Joululounas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje