27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Andrea Nyman Espoo Golfin yhteiseksi toimitus-/ja toiminnanjohtajaksi

Andrea Nyman ottaa EGS:n ja GG:n golftoimistot virallisesti haltuunsa 1. helmikuuta. Kuva: Andrea Nymanin Facebook-tili

Espoon Golfseura ja Gumböle Golf saavat Nymanista alan kokeneen moniosaajan.

Espoo Golfin muodostavat Espoon Golfseura ja Gumböle Golf ovat valinneet uudeksi toiminnan-/toimitusjohtajakseen Andrea Nymanin. Hänen edeltäjänsä, tehtävää kolme vuotta hoitanut Markku Ignatius siirtyy talven kuluessa Tammer-Golfin toiminnanjohtajaksi.

Joulukuussa käynnistynyt rekrytointiprosessi eteni nopeasti, sillä uuden toimitus-/toiminnanjohtajan nimi saatiin sopimuspapereihin jo ennen loppiaista.

”Olemme iloisia, että saamme Andrean mukaan Espoo Golfin kehittämiseen. Markun aikana olemme edistyneet monella rintamalla, mutta nyt on hienoa saada tuoretta naisenergiaa operatiiviseen johtoon”, sanoi Gumböle Golfin monivuotinen puheenjohtaja Håkan Blomberg.

Nyman sai ensimmäisen kosketuksen toimialaan Master Golfin caddiemasterina 90-luvun puolivälissä. Hän toimi palvelupäällikkönä 2000-luvun alussa Keimolassa, josta hän siirtyi samoihin tehtäviin Sarfvikiin. Kurk Golfissa Nyman työskenteli toimitusjohtajana lähes koko viime vuosikymmenen.

Myös FGMA:n (Suomen Golfjohtajat ry) toiminnanjohtajana oman toimensa ohella työskennellyt Nyman siirtyi kaudeksi 2020 Hill Side Golfin operatiiviseksi johtajaksi. Espoo Golfiin Nyman siirtyy Turvaexpertit-nimisen yrityksen palvelupäällikön paikalta.

”Tunnen Andrean jo entuudestaan ja hänen motivaationsa hakea EGS:n toiminnanjohtajaksi ja Espoo Golfin johtajaksi oli minulle mieluinen tieto. Uskon että EGS ja koko Espoo Golf saa hänestä pidetyn ja arvostetun johtajan, vaikka hän astuukin kenttämme kannalta haastavaan tilanteeseen.”, totesi EGS:n puheenjohtaja Kimmo Karvinen.

Nyman näkee Espoo Golfissa paljon mahdollisuuksia, ja on innoissaan päästessään jatkamaan konseptin kehittämistä.

”Teemme tästä yhdessä upean yhteisön, johon jokainen lähialueella asuva haluaa kuulua. Pysykää taajuudella, Espoo Golfista kuullaan vielä”, Andrea Nyman sanoi.

Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin yhteenlaskettu jäsenmäärä on lähes 3400 henkilöä. Kentillä pelattiin kaudella 2021 yli 70 000 kierrosta.

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje