26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Speedgolfin SM-kisoissa Kytäjällä paineltiin urakalla alle parin – kärkeen kuutosella alkavalla tuloksella!

Tuloksen 71 North Westillä pelannut Jari Pitkälä käytti erinomaiseen kierrokseensa 55,24 minuuttia.

Jari Pitkälä alitti ensimmäisen kerran speedgolfissa kentän parin.

Kytäjän North West -kentällä käynnistyneissä speedgolfin SM-kilpailuissa tehtiin hurjia tuloksia avauspäivänä, kun peräti kolme pelaajaa alitti tyynessä ja puolipilvisessä säässä NW:n parin.

Kärjessä on Andreas Finn, joka iski neljä alle -tuloksen, 68 (-4). Hän käytti juoksuaikaa North Westillä 55,50 minuuttia, ja on speedgolftuloksellaan 123,50 tiukasti paalupaikalla. Täby Golfkubbia edustava Finn pelaa ammattilaistatuksella, ja hänet on valittu muutamaan otteeseen Ruotsin nopeimmaksi golfariksi.

Kilpailijat pelaavat kenttää keltaiselta tiiltä 5500 metrin pituisena, ja viiden parhaan juoksumatka ensimmäisellä kierroksella oli 8,85–8,97 kilometriä.

Andreas Finn oli torstaina jäätävässä vedossa.

Toisena ja kolmantena olevat Jari Pitkälä ja Mikko Rantanen pelasivat hekin torstain kierroksen hienosti alle parin yhdellä lyönnillä, 71 (-1).

”Koskaan aiemmin en ole pelannut speedgolfkierrosta parin alle. Kymmenellä griiniosumalla tulos on loistava. Chipit menivät reiän viereen ja 27 puttia riitti huipputulokseen”, sanoi nopeimman juoksuajan 55,24 minuuttia pinkonut Pitkälä.

”North West on hyvässä kunnossa ja tasalaatuinen pelata.  Se on samalla raskas ja haastava kenttä, koska siirtymät ovat pitkiä”, hän jatkoi.

Speedgolfin SM-kisat jatkuvat perjantaina toisella kierroksella. Tuolloin kilpailunsa Kytäjä Golfissa aloittavat myös naiset ja seniorit.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje