25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Rickie Fowler ja Justin Thomas osakkaina yrityksessä, joka valloittaa USA:n markkinoita lonkerolla

Miles Teller The Long Drinkin mainoksessa. Kuvakaappaus.

Myös Tuukka Rask on osakkaana ja esiintyy myös yrityksen tv-mainoksessa.

Lonkero, lonkku, harmaa – ja mitä näitä nyt on. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja suomalaisille long drink on rakas. Vuoden 1952 olympialaisiin kehitetty ja lanseerattu juoma on Suomen rakastetuimpia, mutta maistuu se muuallakin.

Jopa niin hyvin, että the Long Drink Company -niminen yritys pyrkii tosissaan valloittamaan jenkkimarkkinat suomalaisella lonkerolla. Juuri suomalaisuus ja historia olympialaisten juomana on brändin kärkenä.

Niin kivasti harmaa myös on julkimoille maistunut, että useampikin silmää tekevä on iskenyt kiinni ja hankkinut osuuden yrityksestä. Golfareista ensimmäisenä ihastui Rickie Fowler, jonka vanavedessä myös Justin Thomas on hankkinut osakkuuden.

Osakkaita ovat myös entinen NHL-maalivahti Tuukka Rask, joka esiintyy myös  yrityksen tv-mainoksessa, norjalaistaustainen DJ Kygo, jonka kappaleita on pelkästään Spotifyssa kuunneltu jo yli kolme miljardia kertaa sekä näyttelijä Miles Teller, joka tunnetaan ehkä parhaiten elokuvista Top Gun: Maverick, Whiplash, Wardogs sekä Fantastic Four.

Justin Thomas ei vielä näy yrityksen sivuilla, mutta muu omistajajoukko osallistuu aktiivisesti tuotteen markkinointiin, tai kuten tuotteen kotisivuilla sanotaan:

”Miles, Kygo ja Rickie tulevat olemaan aktiivisesti mukana kertomassa suomalaisen legendan tarinaa USA:ssa.”

Etenkin Tellerin kautta yritys on saanut valtavasti mediatilaa mm. Forbes ja Rolling Stones -lehdissä sekä The Tonight Show’ssa. Teller myös esiintyy yhtiön tv-mainoksessa.

Lähteet: www.golfguide.com, www.thelongdrink.com

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje