14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Platinaa pelioikeuden haltijoille

St.Laurencen kenttien nimet ovat Kalkki Petteri sekä Pyhä Lauri.

St.Laurencen

Golfkentät tehostavat ja monipuolistavat yhteistyötään. Yksi esimerkki tästä on toista vuotta käytössä oleva etukortti, jolla on komea nimi- Golf Platinum 2011. Jo kaudella 2010 olivat mukana Nordcenter, St. Laurence Golf , Golf Talma sekä Kytäjä Golf. Kaudella 2011 etu laajenee merkittävästi, kun mukaan tulevat Kullo Golf , Linna Golf, Pickala Golf, sekä Tahko Golf Club.

Kortin toimintamalli on yksinkertainen Kahdeksan kentän yhteenliittymä tarjoaa pelioikeuden haltijoilleen perinteistä etua, kaksi yhden hinnalla pelaamaan vieraskentillä.

Kenttien yhteiseen markkinointikäyttöön avataan ennen kauden alkua omat yhteiset internet-kotisivut, jossa kertaedun lisäksi kentät voivat tehdä omia suunnattuja erikoistarjouksiaan.

Lisäarvoa paljon pelaaville Golf Platinum tuo paljon pelaaville, jotka haluavat Suomen lyhyen golfkauden aikana vierailla myös muilla kentillä.

”Keskiverto golffari pelaa reilut 20 kierrosta kesässä omalla kentällään. Yhä suurempi määrä harrastajia haluaa vierailla myös muilla kentillä ja saada vaihtelua harrastamiseensa. Tällä perusteella haluamme kannustaa omien kenttiemme kanta-asiakkaita vierailemaan myös muilla areenoilla houkuttelevaan hintaa” toteaa Markku Ignatius, St. Laurence Golfista Lohjalta. Häntä voidaan pitää koko Platinium-kortin kehittäjänä ja henkisenä isänä.

”Vastaanotto oli jo viime vuonna varsin positiivinen ja nyt pääsemme laajentamaan tätä neljälle uudelle kentälle” myhäilee Ignatius,

Helppo ja luonnollinen tarve yhteistyöhön

Myös muut markkinointirinkiin kuuluvien kenttien toimitusjohtajat puhuvat myönteiseen sävyyn kortista ja sen eduista.

Oskari

”Kaikki kentät etsivät malleja omien asiakkaiden houkuttelemiseen ja erityisesti osakkuuden kiinnostavuuden lisäämiseksi” avaa toimitusjohtaja Antti Hiltunen Kullo Golfin perusteluja lähteä mukaan Golf Platinum-korttiin.

”Olimme mukana jo aiemmin Kultakortissa ja nyt liitymme vain hieman rajatumpaan yhteistyömalliin Etelä-Suomen huippukenttien joukkoon, jonne myös myönteisenä lisänä on saatu Tahkon upeat resort –kentät mukaan”, kiteyttää Hiltunen.

”Vaikka kortin saa myös vuokrapelaaja, joka pelaa omalla nimetyllä pelioikeudellaan, välillisesti siitä hyötyy osakaskin, koska vuokramarkkinoille saadaan tämäntyyppisillä ideoilla myös uutta vetoapua” uskoo Hiltunen.

Samaan uskoo myös Pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen, Pickala Golfin toimitusjohtaja Jari Hakkarainen.

”Edellisvuonna vielä emmimme tuotteen kanssa, joka tuli verraten myöhään markkinoille. Nyt päätimme lähteä mukaan.Meillä on yli 2000 pelioikeutta ja näistä 800-900 menee vuokrattuina eteenpäin. Pidän erittäin tärkeänä asiana sekä osakkaiden että pelioiiden haltijoiden osalta, että edut ovat molemmilla. Tämä kortti ei ole keneltäkään pois, vaan se tulee aktivoimaan ihmisiä vieraspelaamisessa,” painottaa Hakkarainen.

Yhteensä yli 5000 golffarin potentiaali

Golf

Kaikki kentät toimivat yhteistyössä omilla hinnoillaan ja varausehdoillaan.Edellisvuonna Lohjalla kävi Platiinium-kortilla pelaamassa reilut sata muiden kenttien voimakortin omistajaa toisen henkilön kanssa.

Osakkaita ja pelioikeuden haltijoita on alkavalla kaudella näillä kahdeksalla kentällä hieman reilut 5000.

”Nyt vieraspelaamisen määrä varmasti kenttien välillä kasvaa, kun olemme ajoissa liikkeellä ja mukana on tuplamäärä kenttiä”, Ignatius veikkaa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)