11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Ilosen kausi jatkuu maaliskuun lopulla

MikkoI Ilosen seuraavaan kilpailuun on aikaa viisi viikkoa. © Getty Images

MikkoI

Mikko Iloselta jää tämänhetkisen ennusteen mukaan sairauslomastaan johtuen vain kolme kisaa, vaikka taukoa edellisen pelatun ja suunnitelmissa olevan välillä on peräti 7,5 viikkoa. Hän joutuu jättämään edellisen viikon Dubain kisan lisäksi väliin torstaina käynnistyvän Intian kilpailun, sekä maaliskuun puolivälin jälkeen pelattavan Sisilian tapahtuman. Koko kauden ohjelmaansa Ilonen mahduttanee 23-24 kisaa.

Ilonen on ollut viimeiset kaksi viikkoa sairauslomalla umpisuolen lisäkkeen poiston vuoksi. Tiistaina hänen niskaansa operoitiin , tämä ei kuitenkaan hidasta harjoituksiin ja kisoihin palaamista. ’Tavoite on pelata maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Malagassa ET:N kisa. Jollei se onnistu, mennään viikolla eteenpäin ja Marokon kisaan. Kun pääsen pian treenaamaan, on tarkoitus skarpata fysiikkaa kuntoon Suomessa ja Ruotsissa valmentaja Pierre Johanssonin ohjeiden mukaan’. ’Lajiharjoittelua varten saatan lähteä ennen kisoja viikoksi Hua Hiniin, Black Mountainin tukikohtaani hakemaan virettä’, Ilonen kertoi palkitsemistilaisuudessa.

Viimevuotisessa, Paradorin kentällä pidetyssä Espanjan kisassa Ilonen karsiutui. Marokossa hän nousi loistavalla viimeisen kierroksen pelillään kauden parhaaseen sijoitukseensa, kolmanneksi. Tämänvuotinen kisa pelataan kuitenkin eri kentällä.

Kauden kahdessa ensimmäisessä kisasaaan Abu Dhabissa ja Bahrainissa Ilonen oli vatsavaivaisenakin sijoilla 58:sja 41:s. Ansioita on kasassa 16.699 euroa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje