11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mika Walkamo heiluttelee nuijaa PGA:ssa

Mika Walkamo toimii siviilissä Vanajanlinnan markkinointijohtajana.

Mika

PGA:n sääntömääräiisessä kokouksessa Pasilassa vahvistettiin Walkamon jatkokauden lisäksi myös Jyry-Jussi Peltomäki jatkaminen yhdistyksen hallituksessa.

”Tulevat vuodet ovat golfammattilaisille mielenkiintoisia lajin päästyä olympialajien joukkoon 2016 kisoista alkaen. Kilpaurheilu tuo lajille tärkeitä esikuvia ja heidän tukeminen matkalla huipulle on mielestäni yhdistyksellemme tärkeä tehtävä. Kauden 2011 kilpaurheilullinen kohokohta oli tietenkin Joonas Granbergin osakilpailuvoitto ja kypsät otteet Asian Tourilla. Joonaksella on jatkossa käytössä kahden vuoden pelioikeus Aasiassa”, mustutti Walkamo kokousväkeä.

” Tämän lisäksi Mikko Ilosen ja Roope Kakon paluu sairasloman jälkeen Euroopan Tourille, MineaBlomqvistin pelioikeuden uusiminen Yhdysvalloissa sekä neljän suomalaisen naisen pelit Ladies European Tourilla tuovat lisää väriä lajin kotimaiseen seurantaan. Täytyy myös muistaa, että samalla he ovat kaikki potentiaalisia olympiaurheilijoita, joiden kilpailukyvystä huolehtiminen on koko Suomen golfin yhteinen asia”, Walkamo jatkaa.

PGA:n tavoitteista tärkeimpiä ovat tulevaisuuden huippujen kehittämisen lisäksi golfopettajajäsenten koulutuksen jatkuva kehittäminen yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.

Peruskoulutusta on kuluneen vuoden aikana uudistettu ja marraskuun lopulla kattojärjestö Euroopan PGA, totesi sen edelleen täyttävän heidän vaativat kriteerinsä.

”Tämä osaltaan varmistaa, että jatkossakin PGA golfopettaja takaa laadukkaan opetuksen ja valmennuksen ja seurat voivat edelleen luottaa jäsentemme ammattitaitoon. Jatkokoulutuksessa olemme keskittyneet valmennuksen erityispiirteisiin ja siltäkin alueelta tulokset ovat olleet rohkaisevia. Golfin hyvinvointi lajina on myös olennainen osa yhdistyksemme tulevaisuutta ja siksi haluankin edelleen olla kehittämässä golf –alalla toimivien järjestöjen yhteistyötä, jota mielestäni ei voi liikaa korostaa.” toteaa Mika Walkamo.

Suomen PGA ry on henkilöjäsenten yhdistys ja kuuluu jäsenenä Euroopan PGA yhdistykseen ja on sitä kautta mukana World PGA Alliancessa, joka yhdistää koko maailman PGA järjestöt ja edustaa siten noin 56.000 PGA ammattilaista.

Teemu Tyry

Suomen PGA

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)