Korona sai Golfpassin ja Supergolf Travelin yhdistämään voimansa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Matkailu

Korona sai Golfpassin ja Supergolf Travelin yhdistämään voimansa

Koronavirus iski kovaa golfmatkailuun ja vauhditti yhdistymissuunnitelmia, joista oli keskusteltu jo aikaisemmin.

Yksi Suomen tunnetuimmista golfmatkatoimistoista Golfpassi Oy ja golfkierrosten myyjäyrityksen Supergolfin matkaosasto Supergolf Travel yhdistävät voimansa. Yhdistymisen tarkoituksena on jatkaa vahvempana, kun golfmatkailu koronan jälkeen taas normalisoituu. Jatkossa molemmat tahot tarjoavat golfmatkoja Golfpassin toimiessa vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Korona on koetellut koko maailmaa moukarin tavoin ja kovaa iskua on ottanut erityisesti koko matkailuala. Taantuma on osunut isosti myös suomalaiseen golfmatkailuun. Suosikkigolfkohteet Välimeren maissa ovat kohdannet koronan kovemmin kuin moni muu maa, kaukomatkailusta puhumattakaan. Etenkin moni taudin riskiryhmään kuuluva golfmatkatoimistojen asiakas on luopunut pakon edessä matkasuunnitelmistaan ja osin golfmatkailu on loppunut kuin seinään.

Golfpassin laajasta matkavalikoimasta turvallista tarjontaa on löytynyt halukkaille matkaajille ja matkoja on toteutunut harvakseltaan. Pienemmän toimijan, Supergolf Travelin matkakalenteri taas pyyhkäistiin melko lailla tyhjiin eikä uusia ole sinne ilmaantunut.

Maaliskuun koronashokin jälkeen ensimmäinen toteutuva ryhmämatka on syyskuun alun Supergolf Viro Tour, mikä jää viimeiseksi matkaksi, missä Supergolf toimii itse vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Monelle toimijalle matkailualalla tämä on kohtalon vuosi. Supergolf Travelin yhdistyminen Golfpassiin antaa molemmille toimijoille paremman mahdollisuuden tulla kriisistä ulos voittajana.

Yhdessä vahvempana

Golfpassin on täyden palvelun matkatoimisto, jonka matkavalikoimaan kuuluvat ohjatut pelimatkat, kurssimatkat, ryhmämatkat, yksilöidyt golfmatkat ja kotimaan matkat. Erityisesti suositut long stay -lomat ovat myös Golfpassin erikoisosaamista.

Vuonna 2019 Golfpassi toteutti golfmatkoja noin 3000 matkustajalle ja ohjattuja matkoja oli useita kymmeniä. Golfpassi Oy on perustettu vuonna 2008 ja yhtiön toimipiste sijaitsee Sastamalassa.

“Odotan innolla yhteistyötä Supergolfin kanssa, ja uskon vahvasti että voimme tarjota laajan ja monipuolisen matkavalikoiman sekä joustavan ja tasokkaan palvelukonseptin kaikille Supergolfin entisille ja tuleville asiakkaille”, Golfpassin Juha Passi kertoo.

Supergolfin vahvuus on golfkierrosten myynti usealle Suomalaiselle golfkentälle verkkopalvelunsa kautta. Palvelu on perustettu 2004. Viisi vuotta myöhemmin Supergolf aloitti myös golfmatkojen järjestäminen.

”Palkitsemme 10. kertaa ryhmämatkallamme olleen golfarin 10-paidalla. Tästä on tullut matkalaisillemme tavoiteltu juttu ja kun samalla matkalla olevat palkitaan tavoitellulla paidalla, niin heti alkaa vieruspöydässä laskeminen, montako matkaa itseltä puuttuu kymppikerhoon pääsemiseen”, Supergolfin Jari Koski tarinoi.

”Yhdistymällä Golfpassin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huomattavasti laajemman valikoiman matkakohteita ja matkatyyppejä isomman volyymin tarjoamin hyödyin”, Koski jatkaa.

Molemmat toimijat profiloituvat johtohenkilöinä toimiviin yrittäjiin. Golfpassin ruorissa on Juha Passi ja Supergolfia johtaa Jari Koski. Miehet ovat tunteneet golftoimialan kautta toisensa lähes 15 vuoden ajalta ja kunnioitus toistensa tekemiseen on vahvaa. Keskustelua yhteistyöstä on käyty aika ajoin jo ennen koronaa, mutta nyt aika on oikea ja yhteinen sävel oli erittäin helppo löytää.

Golfpassi keskittyy tulevaisuudessakin golfmatkojen tarjoamiseen ja tuottaa jatkossa myös Supergolf Travelin nimikkomatkat. Supergolf vahvinta alaa on green feen myyminen eri kentille. Toiminnat eivät kilpaile keskenään ja markkinointiresursseja pystytään hyödyntämään paremmin. Asiakkaalle tämä näkyy tulevaisuudessa monimuotoisempana tarjontana, luvataan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje