11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Halligolfin SM-kisoihin mahtuu vielä...

Tuomarin hallissa pelataan torstaina kauden viimeiset golfin SM-kilpailut.

Tuomarin

Marraskuussa avattiin A-Link Arenalla Espoon Tuomarilassa jalkapallokentän kokoisessa sisähallissa yhdeksänreikäinen golfkenttä, jota edelleen kehitetään harjoittelu-ja kisakäyttöön.

Torstaina 30.12. hallissa pelataan epävirallisista SM-titteleistä kolmessa eri sarjassa. Ammattilaisilla on voittajalle luvassa 1000 euron ykköspalkinto, amatöörien kilpa-ja harrastesarjassa palkintopöydässä on enimmäkseen golfaiheista tavaraa.

”Tavoitteemme on järjestää hyvähenkinen tapahtuma kaikentasoisille pelaajille. Kenttää on trimmattu aiempaa haastavammaksi lisäämällä esteiden määrää. Viheriöiden rajat on määritelty, vain niillä saa käyttää putteria. Startit alkavat kello yhdeksän aamulla, 18 reikää pelataan ja yleisö on erittäin tervetullutta paikalle, kertoo projektipäällikkö Mikko Mäkelä.

Halli on ollut golfareiden käytössä joulukuussa enimmäkseen päiväsaikaan. Vuoden 2011 puolella käyttöä tullaan monipuolistamaan siten, että halliin tuodaan 20 mattoa, rangena toimivassa hallissa on tälloin lyöntimatkaa noin 35 metriä.

”Torstain tapahtumaan mahtuu vielä. Virallinen ilmoittautumisaika päättyy tiistaina kello 24.00, mutta uskoakseni otamme myös jälki-ilmoittautuneita mukaan. Starttiajat tulevat sivuillemme keskiviikkona aamupäivällä, samoin tieto jälki-ilmoittautumisen mahdollisuuksista, Mikko Mäkelä jatkaa.

Halligolfin uranuurtajina Suomessa voidaan pitää kotkalaisia. Kymen Golf järjesti Kotkan hallissa 1990-luvulla ja vielä vuosituhannen vaihduttuakin SM-kilpailut jotka keräsivät hallin täyteen. Pelaajia oli ympäri maan. Kun Kotkan hallin alusta uusittiin, eikä se enää soveltunut golfkäyttöön, sinnikkäät kotklaiset järjestivät kisat sekä Eerikkilän urheiluopistolla kuin myös Talin jalkapallohallissa.

Avoimet halligolfin SM-kilpailut:

Mr 60

Pvm: 30.12.2010 Alkamisajankohta: klo 8.00

Sarjat: miehet ja naiset (myös juniorit ja seniorit) sekä ammattilaiset

Pelimuoto: lyöntipeli ilman tasoituksia Palkinnot: tavarapalkinnot ja rahapalkinto

Osallistumismaksu: 30 euroa

Harjoituskierros: kisaan ilmoittautuneille 15 euroa, pelattava 15.-28.12. välisenä aikana

Ilmoittautumiset www.halligolf.fi

Halligolfin SM-kilpailut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje