25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Digest halligolf käynnistyy

Tuomarilan hallissa pelataan seuraavan kuukauden aikana taitoja kehittävää ja hauskaa Golf Digest hallikisaa.

Tuomarilan

Lähipelitaitojaan voi kehittää ja vertailla muiden tuloksiin Suomen ainoalla sisäpeliradalla Espoon Tuomarilassa. Jalkapallokentän kokoinen viheralue on ollut golfarien käytössä marraskuun lopulta, hallissa on pidetty jo epäviralliset SM-kilpailutkin jotka voitti HGK:n juniori Jesse Korhonen.

Halli soveltuu yhdeksäreikäisen kentän kiertämisen ja kilpailemisen lisäksi myös lähipelitaitojen harjoitteluun.

Kilpailunälkäisille on aikavälillä 8.2-8.3 tarjolla viisi Golf Digest halligolifin osakilpailua. Kilpailu pelataan yhdessä sarjassa, tasoituksesta lasketaan mukaan 1/4. Osallistumismaksu 18 reiän kisaan on 25 euroa, Golf Digestin tilaajille 15 euroa. Huomionarvoista on se, että oman suorituksen jälkeen halliin voi jäädä kiertämään ja harjoittelemaan, mikäli tilaa on. Tämä antaa vierailulle Tuomarilaan erittäin paljon lisäarvoa.Ne joille Golf Digest ei vielä kotiin tule, voivat tilata lehden vierailun yhteysssä erikoishintaan. He saavat kaupan päälle tuoreimman, helmikuun alussa ilmestyneen numeron.

Kunkin osakilpailun kolme parasta palkitaan. Lisäksi viiden kiilpailun mittaisella” Tourilla” kunkin osakilpailun kuusi parasta saavat pisteitä, jonka perusteella selviää Golf Digest halligolfin voittaja vuosimallia 2011. Neljä osakilpailuista pelataan tiistaisin kello 8-14, lisäksi 26.2 on luvassa lauantai-illan huumaa lähipelitaitureille

Suosittelen lämpimästi kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita oman pelinsä parantamisesta. Kulunutta sanontaa lainaten-lähipeli ratkaisee.

Teemu Tyry

Viikkokilpailujen pelipäivät: 8.2. klo 8-14.00 15.2. klo 8-14.00 26.2. klo 17-22.00 1.3. klo 8-14.00 8.3. klo 8-14.00

Golf Digest halligolf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje