11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Finnish Tourin pro am -kisan huutokaupassa koottiin hyväntekeväisyyteen lähes 80 000 euroa

Tällä viikolla pelattavaan Finnish Tourin kilpailuun osallistuva Sami Vatanen (vas.) toi huutokauppaan NHL-tähtien pelipaitoja. Kuva: Juha Hakulinen

Summa jaetaan puoliksi Mikko Korhosen perustaman The 59 Fund-rahaston ja Golf Pirkkalan kesken.

Washington Capitalsin maalitykin Alexander Ovechkinin maila, suomalaisten NHL-tähtien pelipaidat, tennisässä Henri Kontisen maila ja Teemu Selänteen Sotshin olympialaisten pelipaita olivat haluttua tavaraa tiistaina Tampereella, kun Eezy Open -golfkilpailun pro am -väki kokoontui Aleksi Valavuoren vetämään huutokauppaan.

Ravintola Masussa pidetyssä tilaisuudessa kerättiin varoja Mikko Korhosen ammattigolfrahasto The 59 Fundille sekä Golf Pirkkalan juniorityöhön.

Huutokauppa oli todellinen menestys, sillä illan aikana hyväntekeväisyyteen saatiin kerättyä peräti 78 200 euroa. Summa jaetaan puoliksi The 59 Fundin ja Golf Pirkkalan kesken.

Ison työn pro amin taustalla tehnyt NHL-puolustaja Sami Vatanen oli mielissään päivän kulusta ja kokoon saadusta hyväntekeväisyyspotista. Vatanen oli kantanut huutokaupan osalta oman kortensa kekoon, sillä hän oli onnistunut keräämään NHL-kauden aikana melkoisen määrän huudettavaa tavaraa.

”Tuli kauden mittaan hankittua Carolinan ja Dallasin suomalaispelaajien pelipaidat tänne huudettavaksi, mutta kyllä tästä päivästä kuuluu kiitos ihan kaikille mukanaolijoille”, hän sanoi.

Vatanen osallistuu torstaina alkavaan Eezy Openiin, ja valmistautuminen on sujunut hyvin. Hän pelasi tiistain pro amissa 78 lyönnin kierroksen, mutta keskiviikon toisessa pro amissa tulos oli jo 74.

”Suunta on oikea, kiva lähteä pelaamaan kisaa.”

Finnish Touriin kuuluva Eezy Open käynnistyy torstaiaamuna. Kilpailun palkintopotti on Suomen mittapuun mukaan korkea, 40 000 euroa.

Torstaina alkavaan European Tourin Scottish Openiin osallistuva The 59 Fund -ammattigolfrahaston perustaja Mikko Korhonen oli luonnollisesti tyytyväinen hienosti sujuneesta huutokaupasta.

”Olen kiitollinen Eezy Openin järjestäjille Golf Pirkkalalle ja Sami Övermarkille huikeasta työstä. Erityiskiitos Sami Vataselle, joka teki ison työn kerätessään huutokauppatuotteita mukaan. Timo Laineelle myös hatunnosto tapahtuman mahdollistamisesta. Ja luonnollisesti kaikille huutajille ja huutokauppatuotteiden lahjoittajille suuri kiitos tuestanne 59:n tarinaan.”

Korhonen kertoi, että rahaston kanssa on menossa hyvän kierre. The Fund 59:llä on kolmas toimintavuosi käynnissä, ja ”upeita tukikampanjoita” on tullut vuoden aikana.

”Suomalainen keittiövälinemerkki Heirol, muun muassa, haluaa tukea meitä ja lahjoittaa kesän aikana myydyistä Mikko Korhosen Parhaat -tuotteista 7 prosenttia rahaston toimintaan. Nöyrin mielin ja onnellisena, kiitos kaikille rahaston tarinassa mukana jo olleille.”

The 59 Fund Invitational -tapahtuma järjestetään 7. syyskuuta Tapiola Golfissa.

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje