22.–29.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cobra - Välineet

Tee niin kuin ammattilaiset – säästä kolme lyöntiä kierrosta kohti

Uuden tekniikan ansiosta pystyt pelaamaan fiksummin. Cobran uusissa, älykkäissä mailoissa gripeissä on anturit, jotka mittaavat kaikki lyöntisi ja tarjoavat kierroksen jälkeen käyttöösi kaikki mahdolliset tilastotiedot. Täysin automaattisesti. Ja kun saat faktaa lyöntiesi pituuksista ja epäonnistuneista lyönneistäsi, pystyt pelaamaan entistä taktisemmin. Aivan kuten ammattilaiset.

Näin se toimii. Kun saat tietoa lyöntiesi pituuksista eri mailoillasi, valitset entistä useammin oikean mailan. Kun saat tietoa epäonnistumisistasi oikealta, vasemmalta, lyhyistä ja pitkistä, osut useammin viheriölle.

Ammattilaiset tietävät tämän, ja siksi tourilla on eri yrityksiä mittaamassa joka ikistä lyöntiä ja myymässä niiden tilastotietoja pelaajille. Nyt voit saada samat tilastotiedot käyttöösi, ja upeinta on, että kaikki tiedot kerätään täysin automaattisesti. Järjestelmän nimi on Cobra Connect ja se on integroitu lähes kaikkiin Cobran vuonna 2019 markkinoille tuomiin mailoihin.

Cobra Connect on Arccosin kehittämä järjestelmä, ja sen vain neljän gramman painoiset anturit on integroitu kädensijaan tyylikkäästi.

Jokainen anturi on ainutlaatuinen, ja kun lyöt lyönnin, anturi lähettää signaalin, joka kertoo, mitä mailaa käytettiin. Matkapuhelimen Arccos-sovellus vastaanottaa signaalin ja kun se tunnistaa myös osuman äänen, lyönti rekisteröidään. Jollei osuman ääntä kuulu, sovellus tunnistaa lyönnin harjoituslyönniksi eikä rekisteröi sitä. Kun sovellus rekisteröi signaalin, se tallentaa lyönnin GPS-sijainnin, minkä perusteella se laskee kunkin lyönnin pituuden. Se myös tunnistaa, onko lyönti tehty tiiauspaikalta, väylältä, karheikosta vai bunkkerista, koska kaikki kentät on tallennettu sovellukseen.

Ennen kierrosta sinun tarvitsee vain käynnistää sovellus, valita kenttä ja tii ja napsauttaa Aloita kierros. Tämän jälkeen Arccos tallentaa kaikki lyöntisi. Täysin automaattisesti.

Kun kierros on ohi, voit tarkastella graafisesti kaikkia lyöntejäsi joka väylällä. Lisäksi saat tilastotiedot väyläosumista, viheriöosumista, puteista ja siitä, oletko lyönyt ohi oikealta vai vasemmalta. Saat luonnollisesti tietää myös, kuinka pitkälle olet milläkin mailalla lyönyt, ja kymmenen kierroksen jälkeen Arccos pystyy laskemaan Smart Distancen kullekin mailalle. Tekoälyn avulla Arccos poistaa kaikki duffit, puolittaiset lyönnit ja topit, ja kertoo sinulle, kuinka pitkälle todennäköisesti lyöt milläkin mailalla.

Smart Distance -ominaisuuden avulla voit nähdä myös, kuinka paljon eroa sinulla on eri mailojesi lyöntietäisyyksissä tai lyötkö rautavitosella yhtä pitkälle kuin rautakutosella. Toisinaan voi olla paikallaan vaihtaa rautavitonen hybridiin, jotta saat lyöntiin lisää korkeutta ja pituutta.

Jos haluat syventyä tilastoihin vieläkin tarkemmin, voit tutkia joka ainoaa bägisi mailaa ja nähdä, kuinka varma olet niiden kanssa tiiauspaikalla tai lähestymislyönneissä. Näet, kuinka usein osut viheriölle ja kuinka usein lyöt ohi oikealta, vasemmalta, lyhyen tai pitkän. Näet Smart Distance -tiedot kullekin mailalle ja millaisille pituuksille useimmiten lyöt. Näitä tietoja myös ammattilaiset tutkivat, ja Cobra Connectilla saat ne täysin automaattisesti.

Saat myös analyysin kierroksestasi, jossa tasoituksesi on jaoteltu tiiaukseen, lähestymiseen, bunkkerilyönteihin, chippeihin ja putteihin. Graafisesti voit nähdä suoraan, mitkä pelin osat ovat vahvuuksiasi ja mitkä heikkouksiasi, ja tiedät mitä sinun on treenattava tullaksesi paremmaksi. Tilastot osoittavat, että Arccosia käyttävät pelaajat pystyvät alentamaan tasoitustaan keskimäärin 3,55 lyöntiä ensimmäisen vuotensa aikana. Aivan kuin valmentaja olisi mukana koko kierroksen ajan.

Niin, kierroksellehan voisi ottaa mukaan virtuaalivalmentajan… Mitä sanoisit, jos mukanasi olisi caddie, joka vinkkaisi koko ajan oikeaa pelistrategiaa tiiausboksissa seistessäsi?

Arccos Caddie on lisäpalvelu, jonka ovat kehittäneet Arccos ja Microsoft.

Kun aloitat kierroksen, Arccos Caddie seuraa säätä ja tuulen suuntaa. Se seuraa, kuinka sinä ja kaikki muut Cobra Connectin tai Arccosin käyttäjät ovat pelanneet tällä radalla tai muilla vastaavilla aiemmin. Analysoituaan kaikki Arccosin järjestelmään tallennetut tiedot antaa digitaalinen caddiesi ehdotuksia siitä, kuinka sinun tulisi pelata väylä, ja kertoo, kuinka suuri mahdollisuus sinulla on paariin. Arccos Caddie muokkaa suosituksiaan aina sen mukaan, miten kierros etenee, joten caddiesi tunnistaa aina päivän kuntosi.

Hyvä että mietit, että onkohan tämän käyttö sallittua. Kyllä se on. USGA on päättänyt, että Arccos Caddie on hyväksytty kaikissa kisoissa, jotka sallivat muut etäisyysmittarit. Sinun on kuitenkin asetettava sovellus kilpailutilaan, minkä johdosta sovellus ei anna ehdotuksiaan sen mukaan, kuinka tänään pelaat, tai sään muuttuessa. Mutta kaikkea muuta tietoa voit käyttää hyväksesi.

Cobra Connect on kaikissa Cobra King F9 -mailoissa, King Forged Tec Blackissa, King Utility Black Ironissa sekä King Black Wedgessä. Cobra on jopa niin avokätinen, että kun ostat vähintään kuuden rautamailan setin, tarjoamme anturit loppuihin bägisi mailoihin. Mukaan lukien erityisen herkän putterianturin.

Tämä vuoden Cobra-mailat eivät ole vain vuoden parhaat mailat – ne ovat myös ensimmäiset älykkäät golfmailat. Mailat, jotka auttavat sinua pelaamaan golfia paremmin.

Lue lisää osoitteesta cobragolf.se/cobraconnect.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje